26 Mayıs 2014

HİSTORİCAL HUNTERS || Yeni Bir Başlangıç

Herkese Merhaba!

Efenim kitap piyasasındaki hareketliliğinin blog camiasında da görüldüğü şu günlerde, aklı fikri geçmişte kalmış günümüz bestseller ve popüler edebiyat akımından nasibini alamamış, alsa da çok anlamamış, anlasa da tarihi aşk romanlarından vazgeçememiş birkaç genç bayanın mutlu öyküsüdür okuyacağınız.




Hiçbir tevazu göstermeden söyleyeceğim pek çoğunuzun bildiği üzere tarihi aşk romanlarının türkiye temsilcisi obsesif okuyucu Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi admini Küçük Kız aynı bloğun biricik yazarı aynı zamanda Kitap Rüyası sayfası admini Rüya Kız ve Asi’m, İllede Kitap bloğunun güzel mi güzel admini grubumuzun biricik Leydisi İnci, Kitapların Tatlı Cadısı olarak bildiğiniz biricik Cadımız Didem ve Anime ve Kitapsever bloğun photoshoıp manyağı admini Ebru oturduk konuştuk efenim.

Senelerdir tarihi aşk romanları üzerine verdiğimiz brifinglere, kesinlikle güvendiğimiz tavsiyelerimize ek olarak, bu roman türünü bizim kadar çok seven ve sıkı takip eden bizlerin neden bir etklinlik yapmadığını konuştuk. Sonra birden HİSTORİCAL HUNTERS ortaya çıkıverdi.

Peki neyiz biz? Ne yer içeriz, neler yaparız biz?
Read More




25 Mayıs 2014

Mayıs ayı gelen kargolarım ve genel izlenimlerim (:

Ve ve ve herkese Merhabalar!
Efenim sizi bilmem ama ben bloğumu çok özledim :) Baktım yorum yazacak vaktim yok o zaman gelen kargolarım ile ilgili bir yazı hazırlayayım da, blogger da yazı yazmayı unutmuş muyum bir bakayım dedim :) 


Sonuç unutmamışım :) 
Öncelikle uzun zamandır ortada olmama rağmen inatlarını kitaplarını benimle paylaşan yayın evlerine teşekkürü bir borç biliyorum (:

Bakalım bakalım Küçük Kız'ımıza Mayıs ayında hangi kitaplar misafir olmuş ve incelenmeyi bekliyor :) Okuduklarım ile ilgili kısa fikirlerimi de sizinle resimlerin altında paylaşacağım :)

Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML