21 Ekim 2014

Kitap Yorum: SONSUZA KADAR || Judith McNaught


Kitap Adı: Sonsuza Kadar


Yazar: Judith McNaught

Orjinal adı: Once and Always 



Birçok türde sayısını hatırlamadığım kadar çok kitap okumuş biri olarak tarihi aşk romanlarının bende bıraktığı tadı ve zevki başka hiçbir kitaplarda bulamadım ne yazık ki. 


O dönemin atmosferi mi artık, biz kızlardaki kabarık balo elbiseleri, prenseslik sevdası ile  yakışıklı prens aşkından mı emin değilim, bende hep ama hep ayrı bir yerde olacak bu türdeki kitaplar.


Bu haftaki yorum konuğum, yıllar önce tanıştığım üzerine okuduğum yüzlerce kitaba rağmen hala "baş ucu kitabı " olan uzaylı olduğundan şüphelendiğim, "o kadın insansa biz neyiz?" diye sorguladığım doğa üstü yaratık Judith McNaught tarafından kaleme alınan "Sonsuza Kadar" romanı...



Eğer hala bu kadını duymayan insanlar var ise rica ederim sessizce, parmak ucunda ortamdan uzaklaşın =D Hatta biryerden gidin atlayın, yaşamayın daha bu utançla =D

"Sonsuza Kadar" kitabı ve Jason ile aramdaki özel bağı nasıl anlatabilirim, bunu nasıl kelimelere dökebilirim emin değilim. Benim ciddi problerim olduğunui normal olmaktan çok uzak bir insan olduğumun zaten farkındayım =D Hatta bunu siz bile biliyorsunuz, bir sır değil yani. Bu ruh hastası halimden dolayı sanrım, sorunlu, arızalı ters ve aksi adamlara karşı zaafım var =D Bu zaafımın açığa çıktığı adam ise Jason Fielding!


Hadi kitabımızı konuşalım birazda kafa karıştırmamak için karakter karakter gidelim;
Read More




20 Ekim 2014

Kore Cast: AYLARDAN AŞK || Meral KIR (Hazırlayan: As! Kız)

Kore Cast: AYLARDAN AŞK || Meral KIR (Hazırlayan: As! Kız) 



 Efenim As! Kız'dan herkeslere kocaman bir merhaba.. 

  - As! kız yani ben :) yine yeniden KİTAP & G.KORE birleşimi bir durum ile siz sevgili Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi blog takipçilerinin karşısındayım.


Madem tüm yazı #aylardanAŞK diyerek geçirdik eee hal böyleyken  kapanışımızı Kore Cast ( Filmi olsaydı kim oynardı) ile yapmazsak olmazdı. #aylardanAŞK'ımızda da Kore Castımız olsun The and ımız tam olsun..

Kitabı merak edenlere Yorum için Kördüğüm Hayaller sayfasına - Yazarı yakından tanımak isteyenlere Yazar Söyleşisi için Yorum Durağım bloglarına davet ediyoruz :) 

Kore Castımız için Hazır mısınız? - Are you ready?  - Dangsin-eun junbigadoeeo ?

Ve işte #aylardanAŞK 'ın ilk kahramanı.. Doktor civanımız, onu okuyunca yatak döşek hastanede yatma isteği uyandıran "kalbim sizi görünce taşikardi de rekor kırıyor" nidaları attıran.. çok sevgili pek kıymetli YAĞIZ ASLAN'ı siz sevgili kore cast hayranlarına taktim etmekten gurur, onur, sevinç, mutluluk  ve bir sürü duygu duyarım dostlar.. :) 

Read More




Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML