6 Ağustos 2013

Kitap İnceleme: KARA GÖNÜLÇELEN || Royal House of Shadows Serisi #1 - Gena Showalter


Merhabalar!

Yine bir yorum öncesi incelemesi ile yine karşınızdayım :) Gena Showalter'ın "Royal House of Shadows" serini çıkarmaya başlayan Harlequin Türkiye ile evlenebilirim! (:  Karanlığın Efendileri Serisi (Pegasus Yayınları) ile beni benden alan yazarın sanırım peteçe karalamalarıda dahil herşeyini salya akıtarak okuyabilirim!

Mystry Serisine hangi seri veya kitap ile devam edeceğini cidden merak ediyordum ama Gena’nın ismini görünce suratımda oluşan ifade görülmeye değerdi. (: Bu kadın nasıl kurgu yapılacağını, paranormal karakter yaratmayı biliyor!



Serinin ilk kitabını okudum ve yorumundan önce sizlere kısa bir seri incelemesi sunmak istedim. Diyebilirim ki bu seri bitene kadar dokuz doğurcaz, ilk kitapdan beni kendisine hayran bıraktı kesinlikle, kız kardeşimizin hikayesini büyük merakla beklemekteyim.(:

Kitapların içerisinde ne ararsanız var, vampirinden dağ trollerine, cücelere ve devlere, kurtadamlara ve perilere kadar yok yok (:




Royal House of Shadows Serisi

1- Kara Gönülçelen (Ağustos Ayı Harlequin),
2- Savaşçı Ruh (Eylül Ayı Harlequin)
3- Dolunay (Ekim Ayı Harlequin)
4- Kara Zırh (Kasım Ayı Harlequin)






 KARA GÖNÜLÇELEN  - Gena Showalter



Bir zamanlar barış içindeki Elden Krallığı, Kan Büyücüsü tarafından saldırıya uğrar. Kral ve Kraliçe hunharca öldürülürler. Tahtın varisi olan vampir Nicolai, çocukların en büyüğüdür ve kaderin bir cilvesi olarak kendini köle pazarında bulur. Delfina’nın kötü kalpli prensesi, Kara Gönülçelen olarak anılan Nicolai’ı satın alır ve onun hafızasını siler. Ancak Nicolai’ın içindeki intikam ateşi bir türlü dinmek bilmez. Jane Parker, rüyalarında gördüğü şu vampirin etkisinden bir türlü kurtulmayı başaramaz. Vampir, onu kendi dünyasına davet edip duruyordur. Jane bir gün gözlerini hiç bilmediği bir gerçeklikte açar...

Yorum için takipte kalın ;)

 






Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

3 yorum:

  1. Waooowww baby.. İşte bu kesinlikle okunur.. :)

    YanıtlaSil
  2. Yoruma geçeceğim annem birazdan :) birde ordan inceleme ama kesinlikle al ve oku :)

    YanıtlaSil
  3. Gabriella Patrick7/8/13 7:47 ÖS

    Yazarın Karanlığın Efendileri sersini okuyorum ben de. Çok harika. Eminim bu serisi de çok güzeldir.

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML