23 Aralık 2013

Kitap Yorum: AŞKIN BÜYÜSÜ || Jill Shalvis (Yorumlayan:Rüya Kız)



AŞKIN BÜYÜSÜ || Jill Shalvis

Jill… Jill… Jill Shalvis ! bu yazar ile tanışıklığım Şanslı Liman serisine kadar gidiyor ve ben o kitabını okurken notunu vermiştim yazarın.
Eğlendirmek 10 numara…
Diyaloglar 10 numara…
Akıcılık 10 numara…
Okuyucu kitaptan başka ne ister…
Okuduğum diğer kitapları üç kızkardeşin hikayesini anlatıyordu. Ve bu kez karşımıza, olmazsa olmaz, sert, iri yarı dev gibi Pasifik Ateşi Beyzbol Takımı ağabeylerimiz var…

Her birininin farklı hayat hikeyelerini okumanın yanı sıra sevgili yazarımız, Pace Martin ve Wade O'Riley için ayrıca bizi heyecan ve beklentiye düşürmüş.
Bu kitap, Pace Martin’in hikayesini konu alıyor ve büyük mutluluk ve heyacanla serinin ikinci abisi Wade’yi beklemeye koyuluyoruz.
VARAN-1 ) bu kitap ile beklenen –ama acilinden beklenen- iki kitabı için dualar edilmeye başlanıldı.
Pace, Pasifik Ateşinin yıldızı parlayan oyucusudur. Kendince takımda olmazsa olmazı ve kurtarıcısıdır da diyebiliriz. Son maçlarda takımı adına aldığı sayıların başarısı, omuzunda bıraktığı ağrıdan daha çok önemlidir.
Herkesin olduğu gibi Pace’in de sırları vardır ve kimseye anlatmaya niyeti yoktur.
Taa ki röportaj için sorular sormaya başlayan Holly’e kadar…
VARAN-2 ) bende Holly gibi “ bırak röportajı abiyi seyre dal” diyenlerdenim. Siz de okusanız sizde dersiniz insanın elinde değil :)
Holly Hutchins, çocukluğundan beri kendine sırları yasaklamıştır. Belki de gazeteci olmakta ki isteğinin bir diğer nedeni de bunun altında yatmaktadır. Nedeni kesin bilinmez ama bildiği bir şey varsa,o da Pasifik Ateşi oyuncularının her birinin sırrı olduğu ve bunları ortaya çıkarmak istemesidir.
Oyuncuların her biri ile yaptığı röportajlardan tatmin edici notlar alsada bir tek başarı sağlayamadığı Pace Martin vardır ve bu da onu iyileşmeye yüz tutmuş yara gibi kaşındırmaktadır..
VARAN-3 ) bu laflar benden mi çıkıyor ? :O ama işin doğrusu bu şimdi, lütfen ama sizde olsanız kapalı bir kutunun içinde neler var merak ederdiniz…
Holly için Pace ile mücadele etmek, batıl inançlar yüzünden Pace’i öpmek zorunda kalmak – ne kadar sorundaysa- onu bir adım daha kendine yakınlaştırmak için bire bir nedenlerdendir.
Ama işin içine futbolcuların ve hatta Pace’in doping sırları tüm Pasifik Ateşini çalkalıyorken bunun tek suçlusu olarak Holly görülür ve Pace’i karşısına alır. Ne de olsa SIR’ları açığa çıkarmak Holly’nin işidir…
Kısaca konumuz bu efenim ve daha fazlası. Arada ki diyalogları okurken kahkalar atmak garanti.
Örnek:
"Seksi, küstah beyzbol serserisi mi?" diye tekrarladı Pace yumuşak bir ses tonuyla.
"Seksiye mi yoksa serseriye mi karşı çıkıyorsun?"
"Doğrusunu söylemek gerekirse küstaha."
uhuuuu O_O





VARAN-SON ) Ben okurken keyif aldım, günümüz hikayelerinden nasibinizi almak istiyorsanız kendimce tavsiye ederim….
Orjinal Kapağa gel arkadaş !!!







Sevgiler
Rüya Kız



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

1 yorum:

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML