18 Ocak 2014

Sevecek Biri – Addison Moore | Ön Okuma & Çekiliş | Ön Okuma Partisi #4

Yoğun bir şekilde koşturup dururken, biricik bloğum oldukça kenarda köşede kaldı =( farkındayım, madem yorum yazamıyorum inceleme yapamıyorum güzel bir kitap etkiniliği ile sizlerle buluşayım dedim =) Konuşan Kitaplar ile Blog Tur ekibinden 4 çılgın blogger ile bir okuma etkinliği yapalım dedik efendim. :) Kim mi bu manyaklar hemen tanıtayım :)
 Anime ve Kitap Sever
Yorum Durağım
Kördüğüm Hayaller
Tuğçe'nin Kitaplığı


Ne mi yapacağız?Bu ay çıkacak olan 3 yeni kitabı sizlere tanıatacak ve bu kitapların ön okuma parçalarını bloglarımızda paylaşacağız :) Hergün bir blogda, kitap tanıtımı, ön okuma ve ÇEKİLİŞ yayını göreceksiniz :)
Ön Okuma, bir bütün olarak yayınlamayacak, mesela bugünki ön okumayı ele alalım, ön okumanın ilk kısmını Tuğçe’nin Kitaplığı'ndan buradan 2. kısmını Anime ve Kitap Sever'de ve üçüncü kısmını Yorum Durağım'da buradan okuyarak en son bana 4. kısmını okumaya geleceksiniz :) En kısmını ise Kördüğüm Hayaller yayınlayacak.
.Kitaplar ve takvimi aşağıda bulabilirsiniz. :)
Çekilişe katılmayı unutmayınız ;)
İyi Eğlenceler ve Bol Şans!


Kitap Tanıtım: Aşka inanmayan iki kişi hayal edebileceklerinin ötesinde mükemmel bir ilişkiyle delicesine âşık olursa ne olur? Tren enkazı. Yirmi yaşındaki Kendall Jordan, ülkenin bir ucundan Garrison Üniversitesine nakil olduğunda, aradığı son şey, tek gecelik bir ilişkidir. Maalesef muhteşem Cruise Elton’ın istediği de tam budur.
Kendall, aşkın uzun sürmeyen bir yanılsama olduğunu fark edeli çok olmuştur ve Cruise da onunla hemfikirdir. Ancak yine de içten içe Cruise’u yalnızca kendisi için isteyince Kendall, ‘avcıyı avlamak’ için rastgele bir plana kalkışır ve Garrison Üniversitesinin zamparası Cruise’dan, ona kendisinin dişi versiyonu olmasını öğretmesini ister.
Gerçek duygular ortaya çıkmaya başlayınca, başladıkları oyun karmaşık bir hâl alır. Birbirlerinde sevecek birini keşfetmeye başlamalarıyla, Kendall’la Cruise, kendilerini aşk adına bildikleri her şeyi sorgularken bulurlar.

    “Ağzına sıçıldıydı.” Ally onaylarcasına başını salladı.
“Ağzına sıçılmıştı.” Lauren bakışlarıyla Ally’yi delecek gi­biydi. “Gramerini düzeltmen lazım.”
Pennington yakasını hazırlık sınıfı öğrencisi gibi havaya kaldırmış, yüzüne sımsıkı yerleştirdiği güneş gözlükleriyle caka sa­tarken, ona vermiş olduğum rezillik payesinin ne kadar doğru olduğunu perçinlemiş oldu. O olduğunu bilecek kadar yeterli sa­yıda fotoğrafını görmüştüm. Kaldı ki geçen hafta düzenlemeleri tamamlamak için iki kere Skype’ta görüşmüştük. Beni havaala­nından alması gerekiyordu, lakin son dakikada “acil bir durum” olduğunu söyleyince, cüzdanımdaki yirmiliklerin yarısını bu ahlaksızlık yuvasına ulaşmak için harcamıştım. İçimden bir ses krizin malt likörü ile alakalı olduğunu söylüyordu.
“İşte, benim müstakbel kocam,” dedim kendi kendime alay ederek, zira kızlar anlambilimi üzerine ateşli bir tartışmaya tu­tuşmuşlardı.
“Pennington mı?” diye sordu Ally ağzını büzüştürerek ve iki­si birden kahkahalara boğuldu. Pennington’a doğru hızla ilerle­yip onu yanıma çekiverdim.
“Hey! Nasıl gidiyor? Benim, Kendall!” Toplayabildiğim tüm sahte coşkumu sergiledim. “Parti gerçekten çok eğlenceli ama şu anda sadece odama yerleşmek istiyorum. Anahtarı alabilir mi­yim?”
Pennington bana genellikle Ağustos ayında ayırtılan, şu anda Aralık’ta olduğumuz için bulunması çok zor olan kampüsteki yatakhanelerden birini ayarlamıştı ki bu benim Noel mucizem olmalıydı.
Dudakları kıvrıldı. “O konu hakkında…”
Ya da mucize falan yoktu.
“Ne oldu?” Cümlenin iyi bitmeyeceğini anlamam için Nancy Drew2 olmama gerek yoktu.
“Hiçbir şey olmadı.” Ortamdaki garipliği dağıtmak istermiş­çesine içkisini yere döktü. Pennington uzun boylu ve düzgün görünüşlüydü, Cruise gibi yatağına almak isteyeceğin yakıcılıkta bir tip değil de daha çok uyuşturucu müptelası yan komşun ola­cak birisiydi. Bir kilometre yakınındaki her kadın Cruise’u en ya­kın çalılıklara çekmekten başka bir şey istemezken, Pennington kızların çantalarında biber gazı taşıma sebebiydi.
Başını salladı. “Konaklama departmanıyla ilgili her şeyi hal­ledene kadar birkaç gece burada idare etmen gerecek. Anlaşılan ismini zamanında verememişim.” Bunun gibi küçük detaylar can sıkıcı derecede önemsizmiş gibi gözlerini devirdi. “Ama bekle­me listesindesin, bizzat ben yazdırdım.”
“Ne?” İçimde bir panik dalgası yükseldi. “Evsiz mi kaldım ben?” Kelimeler sorudan çok inleme gibi çıkmıştı ağzımdan.
“Hayır.” Sorumsuz aklı başında olamayacak kadar sarhoş ol­duğu için durduğu yerde sallanmaya başladı. “Okul tekrar açıldı­ğında tüm bu aptallıkları yoluna koyacağız.”
“Tüm bu aptallıklar mı?” O kadar sinirliydim ki onu parlak kırmızı bardağının içindekilerle boğmaya hazırdım. “Okulun açılmasına daha üç hafta var,” diye ciyakladım. “Benim yerleş­mem gerekiyordu, izinsiz geldim diye tutuklanmam değil. Bu­rada kalamam.” Koyu saçlı bir çocuk odanın ortasına kusarken kollarımı açarak bu kepazeliği işaret ettim.
“Sen bilirsin.” Uzaklaşmaya başladı. “Hey, annem Noel ak­şamı için seni yemeğe davet etti.” Kalabalığa karışmadan önce başparmağını havaya kaldırdı. Üçüncü Pennington Thurston Alexander pisliğin önde gideniydi. Böylesi bir adı varken onu kim suçlayabilirdi ki?
Ne yapmalıydım?
Ne halt edecektim


ÖN OKUMA PARTİSİ ETKİNLİK TAKİVİMİ


Secevek Biri – Addison Moore | 15 – 19 Ocak
1.Gün: Tuğçe’nin Kitapligi
2.Gün: Anime ve Kitap Sever
3.Gün: Yorum Durağım
4. Gün: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi
5.Gün: Kördüğüm Hayaller
Sessiz İntikam – Laura Landon | 16 – 20 Ocak
1.Gün: Tuğçe’nin Kitapligi
2.Gün: Anime ve Kitap Sever
3.Gün: Yorum Durağım
4. Gün: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi
5.Gün: Kördüğüm Hayaller
Mabet – Sara Fine  | 17 – 21 Ocak
1.Gün: Tuğçe’nin Kitapligi
2.Gün: Anime ve Kitap Sever
3.Gün: Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi
4. Gün: Yorum Durağım

5.Gün: Kördüğüm Hayaller 


ÇEKİLİŞ






Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

4 yorum:

  1. Çekilişe katılan herkese bol şans :D

    YanıtlaSil
  2. Çekilişe katılan herkese bol şans :) Bu kitabı çok merak ediyorum..

    YanıtlaSil
  3. bende çekilişe katıldım ki :)

    YanıtlaSil
  4. konusu bana biraz tatlı bela kitabını anımsattı.. :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML