26 Mayıs 2014

HİSTORİCAL HUNTERS || Yeni Bir Başlangıç

Herkese Merhaba!

Efenim kitap piyasasındaki hareketliliğinin blog camiasında da görüldüğü şu günlerde, aklı fikri geçmişte kalmış günümüz bestseller ve popüler edebiyat akımından nasibini alamamış, alsa da çok anlamamış, anlasa da tarihi aşk romanlarından vazgeçememiş birkaç genç bayanın mutlu öyküsüdür okuyacağınız.




Hiçbir tevazu göstermeden söyleyeceğim pek çoğunuzun bildiği üzere tarihi aşk romanlarının türkiye temsilcisi obsesif okuyucu Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi admini Küçük Kız aynı bloğun biricik yazarı aynı zamanda Kitap Rüyası sayfası admini Rüya Kız ve Asi’m, İllede Kitap bloğunun güzel mi güzel admini grubumuzun biricik Leydisi İnci, Kitapların Tatlı Cadısı olarak bildiğiniz biricik Cadımız Didem ve Anime ve Kitapsever bloğun photoshoıp manyağı admini Ebru oturduk konuştuk efenim.

Senelerdir tarihi aşk romanları üzerine verdiğimiz brifinglere, kesinlikle güvendiğimiz tavsiyelerimize ek olarak, bu roman türünü bizim kadar çok seven ve sıkı takip eden bizlerin neden bir etklinlik yapmadığını konuştuk. Sonra birden HİSTORİCAL HUNTERS ortaya çıkıverdi.

Peki neyiz biz? Ne yer içeriz, neler yaparız biz?
 ‘Historica Hunters’ sadece tarihi aşk romanlarını inceleyecek bir gruptur. Bu etkinlikte BULAMAYACAKLARINIZ;
  1. Kitap çekilişi YAPMIYORUZ! Bedava kitapsa efenim takip amacınız üzgünüz size hizmet edemeyeceğiz.
  2. Özellikle son çıkan kitapları YORUMLAMIYORUZ! Popüler kitapların arasında kayıp giden eski kitaplar olacak sadece misafirlerimiz (tabi istisnalarımız da olacaktır)
  3. Bu çalışmaları sadece kendi eğlencemiz için YAPIYORUZ! Felsefemiz belli, önce kendin eğlen zaten insanlar bunu hissedince sana katılırlar..
  4. Yayın evlerinden sponsorluk kabul ETMİYORUZ! Bu en kritik kuralımızdır.
  5. İncelemeler hiçbir etki altında kalmadan, hastalıkta ve sağlıkta, iyi günde ve kötü günde şimdi ve sonsuza kadar her koşulda konuşacağımız ve aradasın da duracağımız yorumlardan oluşacaktır.
  6. Acımasız yorumları hak eden kitapların yazarına ve ailesine, çevirmenine, editör ve yayınevinde çalışan kitaba eli değmiş herkese teesüflerimiz iletiyor, bir daha tekrarlanmamasını temenni ediyoruz.
  7. Kitap değil yazar seçiyoruz ve herkes o yazarın istediği kitabının incelemesi ile etkinliğe dahil oluyor (: Yani herşeyi bizim keyfimiz belirliyor.
  8. Özet olarak, bizim her buluşmamızda internet konuşmalarımızda kendi aramızda yapıp gülüp eğlendiğimiz kritikleri sizlerle paylaşma kararıdır bizim aldığımız (:

İlk etkinliğimiz hepimizin oy çokluğuyla İskoç Romanlarının Kraliçesi JULİE GARWOOD’dır.İncelenecek kitaplar ve süpriz çalışmamız ilerleyen günlerde (canımız ne zaman isterse) sizlerle olacaktır.


Sevgilerimizle,
Kitapları sadece kendi keyifleri için okuyan, iskoç alemlerindesavaşçı lordların peşinde,
Historical Hunters



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

5 yorum:

  1. Bir popüler kültürden ziyade eski kitapları incelemeniz ve sponsorluk çekiliş vs. kabul etmemenizi takdir ettim gerçekten. Yazar belirleme çok iyi bir tutum çünkü herkes aynı kitabı okumak istemeyebilir(aranızdan) . Çok başarılı buldum bu tutumunuzu. Devamını dört gözle bekliyorum

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiz efennim ;))) bu kez özgür takilalim istedik :))) yorumlarımızda herşey serbest :)

    YanıtlaSil
  3. Bu türe judith ile başlayıp julie'nin kitapları ile devam eden biri olarak sizlerinde yorumlarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim. Gerçi Garwood un son kitabı bana hayal kırıklığı yaşatmış olsa da ilk kitapları nedeniyle ona tekrar şans vereceğim. Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyor olacağım. ;)

    YanıtlaSil
  4. serbest olması cok ıyı bu gruptakı herkes bırbırınden harıka harıka bır blog olacak ve guzel yorumlar cıkacak adım gıbı emınım ya

    YanıtlaSil
  5. Harikasınız :) emeğinize sağlık

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML