27 Mayıs 2015

Kitap Tanıtımları : Brenda Joyce Kitapları ve Serileri


Herkese Merhaba;

Tekrar bir derleme yayını ile karşınızdayım. Seriler uzayıp kitap sayıları arttıkça kafalar karışıyor malum :) Sıradaki yazarımız Brenda Joyce.

Pegasus Yayınları etiketi ile raflarda gördüğümüz yazarın Türkçeye çevrilmiş kitapları ve serileri ile genel olarak kitapları hakkında genel bir bilgi vereceğim sizlere :)

Yayınevi serinin sırasını az karıştırdı ama olsun 4 kitap sonra de Warenne Dynasty Serisi sonunda son bulacak. Yayınevi yazarın diğer serilerini çıkaracak mı? ( Elizabeth Hoyt kitaplarında olduğu gibi detaylar için tıklayınız) ilerleyen zamanlarda göreceğiz. :) Keyifli incelemeler.

Sevgilerimle;
Küçük Kız





De Warenne Dynasty Serisi

1. GÖNÜLÇELEN

2. Scandolous Love (Çevrilmedi)

3. Promise Of The Rose (Çevrilmedi)


4. The Game (Çevrilmedi)


5. House Of Dreams (Çevrilmedi)


6. BİR AVUÇ AŞK

7. MASKELİ BALO

8. KAÇAK GELİN

9. AŞKA YELKEN AÇANLAR

10. KUSURSUZ GELİN

11. TEHLİKEKİ AŞK

12. İMKANSIZ AŞK

13. YEMİN







Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

5 yorum:

  1. Şu anda Maskeli Balo'yu okuyorum. Ama ben Bir Avuç Aşk kitabıyla başlamıştım. Gönülçelen'i şimdi gördüm. O da mı De Warenne serisi? O kimsen bahsediyor? Okumalı mıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O serinin ilk kitabı :) Pegasus geçen aylarda çıkardı Gönülçeleni :) serinin bir parçası tabi ki okuman gerektiğini düşünüyorum :D

      Sil
  2. Çok güzeldi bir tanesini okumuştum e-kitap.

    YanıtlaSil
  3. Kaçak gelindeki eleanor sean üvey kardeşi değil miydi nasıl birbirlerine aşık oluyorlar ?

    YanıtlaSil
  4. Bizim yayınevleri serileri perişan ediyor zaten. Yurtdışında çoktan bitmiş serilerin çevrilmesini beklerken saçlarıma aklar düştü 😞😞Saolsun pegasus seriye ortadan dalmış;)) Epsilonda mevcutta bulunan harika yazarlarının kitabını çıkaracağına saçma sapan historical kitaplar çıkarıyor 😡😡😡

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML