22 Mayıs 2015

YOLUM AŞKA DÜŞTÜ / MERAL KIR | KAPAK TANITIM (COVER REVEAL) As! Kız


Evettt As! Kız bugün çok ama çok ulvi bir durum için  Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi  duvarında sizlerle.. 


Macera kaldığı yerden Aspendos Yayınevi ile devam ediyor.

İlk olarak AYLARDAN AŞK kitabıyla tanışıp (şahsen ben kendisiyle 32 senedir tanışığım ama konumuz şimdi bu değil) sonrasında dur durak bilmeden AŞKI SEÇTİM ile buluşmamızı sağlayan sevgili yazarımız MERAL KIR yeni kitabıyla  bizlerle. 

Okurlarının merakla, hadi artık Ahmet'imizin kitabı çıksın da okuyalım kendisiyle muradımıza erip mutlu mesut yaşayalım diye beklediği, YOLUM AŞKA DÜŞTÜ kitabının harika - muhteşem - süper KAPAĞI karşımızda.. 


Ve... ve...Ve İşte merakla beklenen ‪#‎yoluaskadusenlerinkitabi‬
YOLUM AŞKA DÜŞTÜ kitabının kapağı 




Bir daha dünyaya gelirse âşık olacağı adamı insan ırkından seçmeye karar veren şaşkın akademisyen Sena Tekin ve önce Sena’yı öpüp sonra, "Pardon, ben senin ağabeyin sayılırım." diyen Ahmet Sancaktar’dan soluksuz okuyacağınız bir roman… 




Kitap Konusu

AŞK, ZOR OYUNLARI SEVERDİ. AMA BU BİR OYUN DEĞİLDİ; BU, TUTKUYA YENİK DÜŞENLER İLE YOLU AŞKA DÜŞENLERİN SAVAŞIYDI. 

Severek yaptığı bir işe, harika bir nişanlıya ve güzel dostlara sahip olan Sena’nın tüm hayatı televizyonda izlediği bir haberle alt üst olur. Özenle kurduğu dünyası yavaş yavaş yıkılırken, hayatını geri alacağına dair tüm umutlarını kaybetmenin eşiğine gelir. Ancak Sena’yı asıl korkutansa, yıllardır âşık olduğu Ahmet Sancaktar’ın onu korumak için her şeyi göze almasıdır.

Çünkü artık genç kızın hem hayatı hem de kalbi tehlikededir…

Ünlü ve zengin Sancaktar Ailesi’nin hırçın, asabi ve ukala olarak tanınan üyesi Ahmet Sancaktar’ın sevdikleri için yapamayacağı şey yoktur. Ancak girdiği amansız kovalamacanın içinde Sena’yı korumak için yaptıkları kendisini bile şaşırtırken, Ahmet’i asıl korkutan şey ise ayağına dolanan aşktır. Karanlıktaki düşmanla savaşmak mı, yoksa aşka karşı gelmek mi daha zordu?

Yaşayıp görmekten başka şansı yoktu… 







Meral KIR Kimdir? 

15 Mayıs 1979 senesinde, - annesinin tabiriyle- kirazlar henüz çiçek açmamışken Trabzon’da doğan Meral Kır, beş çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınan yazar, eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiş, evli ve bir erkek çocuk annesidir. Rakamlarla arası iyi olan Meral Kır, on beş senedir aynı şirket bünyesinde muhasebe işleri ile ilgilenmektedir. 

Rakamlarla arasının iyi olmasının yanında, kelimelerle aşk yaşadığını dile getiren yazar, bu aşkını ilk kitabı olan Aylardan Aşk’ta okuyucularla paylaşmak üzere yolculuğuna başlamış ve 2014 Haziran’ında ilk kitabını çıkarmıştır. Aylardan Aşk isimli eseri tüm okurlar tarafından çok beğenilince, hemen ardından ikinci kitabı Aşkı Seçtim’i de piyasa sürmüştür. Şimdi ise bu yolculuğuna, çok beklenen YOLUM AŞKA DÜŞTÜ isimli kitabı ile devam etmektedir.






Kendisini sosyal medyadan takip etmek isteyenlere 


Bir kitap kapağı ve yazar tanıtımının daha sonuna geldik. Yazarımızın çıkacak daha çok kitaplarında görüşmek üzere.. 

Kitapsız bir tek günümüzün dahi geçmemesi dileğiyle
Sevgilerle As! Kız 





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML