30 Ocak 2013

Kitap Yorum : BENİM İÇİN ÖL || Amy Plum


Merhabalar !

ALACAKARANLIK FUNLARI, SİZİ BURAYA ALALIM..!
Artık yeni bir çiftimiz var :)

KATE&VİNCENT 

Bugün ki tanıtım konuğumuz, benim bu okuma trafiğime süpriz konuk olan BENİM İÇİN ÖL kitabı.


"Benim İçin Öl", Tuğçe'nin Kitaplığı ile yaptığımız rütin ne okusak bu ara sohbetlerimiz neticesinde ortaya çıkan bir kitap. (kendisine teşekkürlerimi bir borç bilirim)
İkinci kitabı yeni çıkanlarda gördüğümde oldukça merak etmiştim zaten, üstüne Tuğçe'den de gaz gelince almak ve okumak kaçınılmaz oldu :)

Herşey Paris'te başlar....

"Benim İçin Öl", Akılçelen Kitaplar dan  çıkan paranormal üçlemenin ( Revenants) ilk kitabı.  Ocak ayında serinin ikinci kitabı "Ben Ölene Kadar" satışa çıktı.

Paranormal kitaplardan fırlayan, serseri çocuklar fenomeni almış başını gitmekte bildiğiniz üzere, ama bu Vincent varya, iddia ediyorum size diğerlerinin ismini unutturacak. :)

Olay Paris'te geçiyor, (aşk şehri bebeğim) Vince ise (bebeğim)  o muhteşem Fransız aksanlı bir yürüyen Tanrı! Adonis!
Yarebbi sen benim aklıma mukayet ol nedir bu ard arda  gelen ve bende kalıcı kalp sorunlarına sebebiyet verecek adamlardan çektiğim :) Neyse konuyu dağıtmıyım,


Kitaba dönersek, anne ve babasını trafik kazasında kaybeden Kate ve ablası Georgia, Amerika'dan büyükanne ve büyükbabalarının yaşadığı Paris'e taşınıyorlar.Georgia (kızımızın ablası) , dışa dönük, aktif sosyal ve flörtik bir kız. (ki bu huyu yüzünden ölceklerdi az daha hatta)  Kate'in aksine sürekli dışarda ve insanlarla takılıyor.


(Asıl kızımız) Kate, ablasına nazaran bu 
dönemi daha ağır geçirmekte ve kendini eve kapatmaktadır. Geceleri uyuyamayan ve gündüzlerini kitap okumakla geçiren Kate, ebeveynlerinin öldüğünü kabul etmekte ciddi sorunlar yaşamaktadır.




Sonunda büyükannesi ve ablasının ısrarlarına dayanamayan Kate, kitabını alıp, Paris'in sessiz sokaklarında kafasını dinleyebildiği ve sessizce kitabını okuduğu cafeye doğru yol alır. Bunu nerdeyse hergün yapar, o cafeye gider. O köşede oturur, siparişini verir ve kitabını okur :)

Derkeeeeen (işte sayın seyirciler buradan sonra bende ipler kopuyor :)) Yan masasında oturan 3 tane birbirinden yakışıklı çocuk dikkatini çekiyor. Bu çocuklar biri ( en taş olanı bence :)) gözlerini dikmiş Kate'e bakıyor ve bu kim tabi ki Vincent :):) (ben ona kısaca Vince diyorum :))



Ocak Ayında piknik ya ah yavrum ne romantik değil mi?
Allah'ım değinmezsem ölürüm Vince yavrum sen nasıl bir şeysin :) Romantik, nazik, efendi, centilmen, korumacı, düşünceli ya adam yakışıklı daha ne olsun :) Kızımıza bir aşık ki bunu söylemekten, onu açıkca tavlamaya çalışmaktan hiç utanmıyor, hislerini saklamıyor:) Kate'in ağızından çıkacak iki güzel kelimeye ölür, ölür :) Ya ben Vince ile ilgili buraya ne yazsam az ki :) O nasıl bir kaybetme korkusu, Edward Cullen kim ya kim :):)



 



Fun çalışması çok hoş olmuş :)
Vincent, Kate sürekli "Meleğim" demekte :$ Yirim

Paranormal bir aşk hikayesi işleyen ve konusu ile okuduğum hiçbir romana benzemeyen bu kitap için yazarın mükemmel bir kurgu oluşturduğu ortada. Vince'ın aslında ne olduğu ve Kate olan ilişkisi gerçekten her romanda bulamayacağınız türde. Son sayfasına nefesimi tutarak okudum, :)



 
  





Başta da dediğim gibi yeni bir Edward&Bella ile karşı karşıyayız ve ben onları da, Vince&Kate'i de yirim yirim :) Uzun zamandır okuduğum bu türde kitaplar arasında 1. sırayı kapmıştır "BENİM İÇİN ÖL" kitabı.
Hala okumadıysanız samimi olarak söylüyorum ki çok şey kaçırıyorsunuz :) Bittikten sonra çılgın gibi ikinci kitabı arıyacak eliniz, size tavsiyem iki kitabı bir alın :)

Bol kitaplı günler dilerim, 

Sevgilerle

 




 
Bu arada son olarak; Kitap meşhur valla :) Baksanıza ikiliye :) Ortada ki yazarımız Amy Plum:)





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

4 yorum:

  1. Çek ellerini Vincent'ımın üzerinden bakiiim! Hem çok ayıp, kendisini ben tanıştırdım sana!!! Ayrıca senin bu yorumun sanki az uzun, benim kısacık yorumumu laf ediyorsun, uzuluyorum :p
    Ayrıca Ian var ya, :D seviyorum!!!!! Nasıl tatlı baksana!!! Yazara söyleşide sorsam tanıştırır mı acaba beni :p

    YanıtlaSil
  2. Bi dakka, b dakka :) Vincent' IM <= falan derken?
    Canım ciğerim bu kitabın atışmasını yapacağımız için kendimi şuan burada zor tutuyorum ama sen bana o kitabı söylemeden önce ben onu sepete atmıştım :) bunu unutuyorsun sanırım. Ayrıca sen aracıda olsan biz birbirimize ilk görüşte aşık olduk bunu atlıyorsun. ;) Burası benim çöplüğüm bebek mutlulğumuzu bozamassın ;) :P
    Postuma gelince bebeğim, Vincent'ım için az bile bu post :)
    Yirim ben onu yirim <3 Hem ne o yazara söliyim tanıştırsın felan toorpilim var hesabı :p sen bekle bir yıla kalmaz geliyorum senin piyasını gasp edicem :)

    YanıtlaSil
  3. Bu kitabı ingilizce okumuştum,türkçeye çevrildiği an alıp tekrar okumuştum.Hala deli gibi ikinci kitabı bekliyorum..:)))

    YanıtlaSil
  4. Gabriella Patrick19/7/13 2:34 ÖS

    Ben de bu seriyi çok beğeniyorum. İkinci kitap ölümcül.... Yazarın Ian'la resmini görünce ben de bayıldım ekstradan :) Ian herkesi cezbetmeye kadir bir bebek :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML