9 Ocak 2013

Kara Tutku - Dark Serisi 2. Kitap

Dark Serisi 2. Kitap: KARA TUTKU

Kara Tutku, Mikhail’in kardeşi Jacques hakkında . Jacques bir grup avcı insan tarafından işkence görmüş ve toprağın altına diri diri gömülmüştür. 

Jacquesi toprağın altında kaldığı süre uzamaya başladıkça, kimliğini kaybetmeye başlar. O zaman kafasında bir kadının varlığını hisseder. Akıl yoluyla kadına ulaşıp yardım ister. Kadın bir doktordur ve Jacques’ın yardımlarını kabuslara, çok çalışmaya bağlar.
 
Jacques 6 yıl toprağın altında gömülü kalır. Bu sırada onu hayatta tutan tek şey aklındaki kadındır. Ondan yardım isteyen Jacques, kadın ona yardıma gelmeyince, ona işkence edenlerden biri olarak görmeye başlar ve kadından nefret eder. Artık tek amacı, kadını gömülü olduğu yere çekip , onu serbest bırakmasını sağladıktan sonra öldürmektir.

Kadınımız ise, Shea başarılı bir doktordur. Bazı zamanlarda kendi zihininde çok acı çeken ve ondan yardım isteyen birisinin varlığını hisseder. Böyle zamanlarda aklının ona oyunlar oynadığını sanır ve yogunluğuna yorar.

 Birgün Shea'nın çalıştığı hastaneye, üç tekinsiz adam ziyarete gelir. Akıl almaz iddialarda bulunup, onun korkunç bir vampir olduğunu iddia ederler. 
Shea adamların kafayı yediklerini düşünür. Adamların daha da ileri gidip, onu kaçırmaya çalışmalarıyla kendini bütün hayatını geride bırakıp kaçarken bulur.Bilmediği bir şey onu, Karpatya Dağlarına doğru sürüklemektedir. Jacques, onu yanına çağırmaktadır...

Serinin İkinci kitabı ilk kitaba göre daha hızlı bir tempoda ve daha tutkulu. Olayların çözülmesini resmen polisiye bir roman havasında okudum. Birbilerine duydukları tutku ise insanı ağlatacak cinsten :)

Dark Serini beni heyecanlandırıyor. Uzun zamandır birbirini takip eden Paranormal Vampir romanlarından bunalmışken ilacım olarak nitelendiriyorum. Yazarın, paranormal erotic kalemi kesinlikle başarılı.

Dark Serisinin İlk kitabının yorumu için,


Beğeneceğinizden emin olarak;

Sevgilerle,



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

6 yorum:

  1. Kara Büyü'de tıkandı bizimkiler. Serinin diğer kitapları gelmiyor mu nedir? Oysa epey çok kitap var seride

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karadut hiç sorma, serinin yurtdışında 23. çıktı biz daha 4 deyiz :) ve o kadar mükemmel bir seriki neden çevirmezler anlamadım gitti.
      Birde şu kapakları Allah'ım neden bu kadar kötü :(

      Sil
    2. Ben ing olarak okumaya başladım geçenlerde. Ama anlasam da, daha hikayeye kendimi kaptıracak kadar iyi değil ingilizcem:( yani mecburen bekliyorum, huff.
      Evet kapaklar gerçekten kötü bence de. En son gregori'nin temsili resmini görünce nasıl sinirlendiğimi anlatamam. Ama zaten fantastik kitap kapağı yapımında iyi değil bizimkiler, peh.

      Sil
    3. Olan tacizlerime devam ediyorum ama kapaklar cidden berbat :( bu kadar mükemmel bir seriyi helak ettiler kapak ile :)

      Sil
  2. 1.kitap kara prens mi? e-kitap lazım bana indirebileceğim biyer biliyormusunuz? yurt dışındayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet birinci kitap Kara Prens ve bu serinin tamamının incelemesi bu hafta blogda olacak :) kaçırma derim :)

      Sil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML