18 Temmuz 2013

Kitap Tanıtım: GABRİEL'S REDEMPTİON || Gabriel's İnferno #3

 Herkese Merhabalar!

Arkada yazılacak yorumlar ve düzenlenecek etkinlikleri toparlarken blog boş kalmasın sevdiğim ve ölümüne beklediğim kitapların tanıtımlarına ve seri incelemerine devam edelim. :) Gabriel's İnferno Serisinin son kitabı çıktı bildiğiniz üzere gözlerim Optimum Kitabın üzerinde kesinlikle! Bir an önce Türkiye'de raflarda görmek dileğiyle diyorum :):)


Yayınevi yakında çıkaracağını duyurdu, bizde nefesimizi tuttuk bekliyoruz :)

Seni özledik Profesör ;)


GABRİEL'S REDEMPTİON 

Professör Gabriel Emerson, sevgili Julianne ile birlikte yeni hayatına başlayabilmek için, Toronto Üniversitesi’ndeki görevini bırakmıştır. Birlikte, her türlü soruna karşı koyabileceklerine emindir. Ve baba olmak için de sabırsızdır. Ama, öğrenci olmanın dayanılmaz stresi ile Julianne’nin lisans üstü eğitimi, planlarını tehlikeye atıyordu. Oxford Üniversitesi’nde akademik bir ders verme şansı verildiğinde; Gabriel’in araştırmaları ile çelişen bir araştırma sunumu nedeniyle, karşı karşıya gelirler. Ve  Oxford’da geçmişlerinden bir çok kişi yeniden hayatlarında belirir; Julia’yı küçük düşürmeyi ve Gabriel’in karanlık sırlarından birini ortaya çıkartmayı amaçlayan eski bir düşman da dahil.Geri kalan karanlıkları ile yüzleşmek amacıyla, Gabriel biyolojik ailesini daha detaylı araştırmaya karar verir ve kendisi, Julianne ve aile olma ümidi üzerine şaşırtıcı etkiler yaratacak bir dizi olayı başlatmış olur.






Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 yorum:

  1. Hoşlanmıyorum bu seriden. Okuyasım gelmiyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al işte sonra zevksizim ben değil mi (: ya bırah ya:)

      Sil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML