16 Temmuz 2013

Kitap Tanıtım - Video: Frigid – Jennifer L. Armentrout (J. Lynn)

Herkese Merhaba!
Jennifer L. Armentrout'un "OPAL" kitabından sonra tesvilli bir hastası olarak çok rahat diyebilirim ki bu kadının yazdığı herşeyi okurum. Net! Tanıtım konuğumuz "FRİGİD"
Aşağıda kitap ile ilgili bir video ve Jennifer'ın sayfasında devam etmekte olan bir yarışmanın linki var ;)Katılmayı ihmal etmeyin:)

Yarışma İçin:
 Tuğçe'nin Kitaplığı'ndan Alıntı: Jennifer L. Armentrout’un J.Lynn adıyla yazdığı ikinci yeni yetişkin romanı, Frigid de bugün Amazon’da yerini aldı ve kindle versiyonu satışa çıktı. Bir gün bizde bu kindle için kitap satın alabileceğiz, benim hala umudum var :D O zamana kadar, başka sitelerde satışa çıkmasını beklemekten başka yapacak bir şey yok. Basılı kitap için zaten Kasım’a kadar beklemek şart!

Kitap Tanıtımı

Yirmibir yaşındaki Sydney için Kyler’a aşık olmak yeni bir şey değildi. Kyler, Sydney’i oyun parkında düşürdüğünden ve Sydney, ona çamur pastasını yedirdiğinden beri en yakın arkadaşlardı. Yıllar geçerken, bir yerde Sydney, ona aşık oldu hem de fena halde. Bununla ilgili büyük sorun mu? Kyler tam bir erkek fahişe gibiydi. Aynı kızla birkaç geceden fazla takılmazdı ve üniversitedeki son yıllarında, Syd aşkını ilan ederek, arkadaşlıklarını riske atmak istemiyordu.
Kyler, Sydney’i her zaman kendisinin ulaşamayacağı bir yere koyuyordu. Ona göre, Syd mükemmeldi ve her şeydi. Ama onun için hissettikleri, her zaman gizliydi ya da başka dişiler üzerine odaklanmıştı. Sonuçta Kyler her zaman yolun yanlış tarafındaki, zavallı çocuk olacaktı ve Syd her zaman onun sahip olamayacağı tek kız.
Fakat lüks kayak merkezinde mahsur kaldıklarında, birbirleri için duydukları ateşli hislerin yüzeye çıkmasına engel olacak herhangi bir şey yoktu. Arkadaşlıkları birbirlerine duydukları çekimden sağ çıkabilecek mi? Daha iyisi, onlar sağ çıkabilecekler miydi? Çünkü karlar yağmaya devam ettikçe, birisi onları takip ediyordu ve kayak gezisi, birden fazla yönde hayatlarını değiştirecek bir olay haline gelmek üzereydi.


Satın Almak İçin: 
Amazon
B&N 




Kitabın Videosu:




Sevgilerle,



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 yorum:

  1. daemon hastası20/7/13 10:26 ÖS

    türkçesi çıkıcak mı ?

    YanıtlaSil
  2. daemon hastası20/7/13 10:27 ÖS

    kitabın türkçesi çıkıcak mı ?

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML