26 Eylül 2013

Kitap Çekilişi: HER SON BİR BAŞLANGIÇTIR || Duygu Özlem Yücel

Merhaba Canlarım:)

Lafı çokda uzatmaya gerek yok :) sizleri kitap çekilimiz ile başbaşa bırakıyorum :) Blog Turumuz ve kitaplarla ilgili daha fazla bilgi edinmek için Konuşan Kitaplar ile Blog Turu (Facebook) sayfasını takip etmenizi öneririm ;)

Kitabımızın yorumu ve çok iyi bildiğiniz "My Dream Cast" çalışması ile sizlerle buluşacağız önümüzdeki günlerde ;)

Ayrıca kurulduğundan beri türlü çalışmalar yapmış pek iyi bildiğiniz ve severek takip ettiğiniz BloG-TwinS çalışması bambaşka bir şekilde sizlere sunulacak. :)

İlk TwinS Söyleşimizi kaçırmayın canlarım :) Yine burada buluşmak dileğiyle ;) 

Sizi hep seven;





HER SON BİR BAŞLANGIÇTIR

"Güneş nasıl Toskana'da böyle hüzünlü batıyor?

Ve nasıl oluyor da; her batan güneşle birlikte geçmişimden, ruhumdan ve varlığımdan toprağa binlerce parça akıyor?

Peki ya, güneş nasıl Toskana'da böyle mucizevi doğuyor? Ve nasıl oluyor da; son doğan güneşle birlikte geçmişime, ruhuma ve varlığıma sen doğuyor? Aşk doğuyor!" Toskana vadisinin kalbinde yazılan destansı bir masal… O henüz bilmiyordu ama; hiç bilmediği bir şehirde, hiç tanımadığı insanların içinde, hiç tatmadığı duygularla, sınanmaya hazırlanıyordu!

Aile bağlarıyla, Mutlulukla, Geçmişin karanlık sırlarıyla, Söylenmemiş sözlerle, Unutulmaya yüz tutmuş gözlerle, Umutla, Dostlukla, Sevgiyle, Nefretle, ve Aşkla!

Geçmişin karanlık yanı aydınlandığında, ruhun aşkın aleviyle yanacak! Ve ancak içindeki savaşlar bittiğinde gerçek aşkla sevişeceksin!





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML