15 Aralık 2013

Kitap Yorum: AŞKIN GÜNAHI || Sophie Jordan (Yorumlayan:Rüya Kız)

Sophıe Jordan || Aşkın Günahı 
Bu yazarı seviyorum….
Okuduğum ilk kitabı “Düğün Gecesi” ni bitirdiğimde yazara hayran kaldım, 
ardından “Kendini Aşka bırak” kitabı ile ne yazarsa okurum dedim. 
“Seninle Bir Gece” kitabı ile duraklama evresi yaşasakta 
“Aşkın Günahı” ile yine yeniden sevilen ve beklenen yazarlarımın arasında yerini sağlamlaştırdı diyerek, bir sonraki kitaplarını beklemeye başladım bile....
Malum bu aralar Tarihi aşk romanı sıkıntısı yaşıyor biz okurlar ve ben kendi adıma bu sıkıntıyı bir nebze olsun giderdim…
Yazarın kalemi ve akıcılığı,konunun nadir okunan konulardan işlenmiş olması kitabı daha okunur kılıyor….
Bu kitap, Penwich Erdemli Kızlar Okulunun 1. Kitabı.
Seri üç kitaplık bir seri. Bu üç kitabın ana karakterleri hanım kızlarımız.
Fallon, Evie ve Marguerite, Penwich Erdemli Kızlar Okulunun en acımasız zalimliklerine zor bela katlanan,aç, susuz ve cezalarla geçen uzun yılların ardından kopmayacak bir bağ ile arkadaş olmuşlardır.
Fallon,hizmetçi olarak girdiği evlerden çeşitli sebeplerden dolayı kovulmuş ve en son olarak çalıştığı evin bey’i ile yol ortasında kavga ederken imdadına Şeytan Dük Dominic Hale yetişir.
Dominic Hale’nin ahlaksız yaklaşımlarına ve tekliflerine direnmek zorunda kaldığı kısacık yolcuğunda bu adamı bir daha görmemek ve onunla konuşmamak için yemin eder…
Ama hayat o kadar adil değildir. Erkek kılığına girerek yaptığı iş başvurusu kabul edilir ve Şeytan Dük’in Mayfair deki malikanesine uşak olarak görev alır.
Dominic’in Fallon’u ilk gördüğü andan beri unutamaması ve Fallon’un Şeytandan etkilenmemeye çalışması işleri zor duruma sokar.
Kendini açık etmemesi gerekir ama duygularına engel olamaz ve işin içinden çıkamayacağı ve geçmişinin izleri bu malikane ile beşinden gelir Fallon’un.
Ve daha bir sürü olay peşi sıra beraberinde gelir. 
Ben çok severek okudum. Kitabı eleştireceğim sadece bir iki kısım olabilir ama zaten sizlerde okurken hangi kısımlardan bahsettiğimi anlayacaksınızdır. Ama kendi adıma söylemeliyim ki bu yerler okurken keyif almanıza engel değil.
Tarihi Aşk Romanı okumayı seviyorsanız şayet, bu yazarla tanışmanızı TAVSİYE EDERİM efenim :)
Sevgilerle
Rüya Kız



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

1 yorum:

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML