10 Temmuz 2014

Kitap Yorum: GELİN || Julie GARWOOD - HİSTORİCAL HUNTERS 1. ETKİNLİK (Yorumlayan: Asi'm)

GELİN - Julie Garwood [Historical Hunters Kitap İncelemesi#1] 

Efenim Historical Hunters kızları olarak start verdiğimiz Historical kitap incelemelerinde listemizin ilk sırasında yer alan Julie GARWOOD'umuzla başlamış bulunmaktayız. 

     Sevgili Bloggerlarımın incelediği diğer Julie GARWOOD kitapları için isimlere tıklayınız..

Historical Hunters Ekibinin incelemesinden geçen kitaplar:

   1-SIR 
       2- FİDYE 
4 - YAZGI 



Blogger alemine, Historical kitap denilince ilk akla gelen kişinin "aaaa Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi mi?" dediğiniz duyar gibiyim - Ve evet ta kendisinin blogundan siz sevgili okurlara sesleniyorum. 

Ben kim miyim :) Efenim bendeniz misafir yazar Kitap Rüyası admini Asi'm. 

Kitapları özellikle Historical kitaplarını okumak yorumlamak ve üstüne birde üzerinde tartışacağımız bir grup oluşturmak bence olabilecek en güzel şeylerden biriydi ve biz bunu başardık !!! Ee tabi bu güzel şeye ilk olarak Julie GARWOOD ile başlamak ise güzelliğe güzellik kattı. 

Yazarımızın kitaplarını hangimiz okuyacak diye uzunca görüşmelerin ardından benim nasibime - iyi ki de - GELİN kitabı düştü. Keyifle aşkla ve tutkuyla okundu ve yorumlandı. 

Kitabın tanıtımı için bir kaç satır..



KİTAP TANITIMI

Kralın emrine karşı gelmek olanaksızdı ve İskoçya'nın en güçlü toprak sahibi Alec Kincaid, İngiliz bir gelinle evlenmek zorunda kalmıştı. Baron Jamison'un en küçük kızı Jamie, Alec'in seçtiği gelindi. Alec'in ilk dikkatini çeken Jamie'nin menekşe rengi
gözleri ve öfke dolu cüretkar bakışları olmuştu. Bu kadın, korkusuz savaşçının adeta ruhuna dokunuyor, şehvetiyle onun bedenini kavuruyordu. Jamie her şeye rağmen duygularına söz geçirip ona teslim olacak mıydı? Yoksa zaten teslimiyetleri katışıksız, ihtirasları yatışmış mıydı?.. 

Kitap Adı: Gelin
Yazar Adı: Julie Garwood
Türü: Tarihi Aşk Romanı 
Yayınevi: Epsilon
Seri: (Lairds' Fiancées, #1)
Çıkış Tarihi: 2008


... Asi'm den GELİN kitabı Yorumu..


Bu hiç iyi olmadı !!! Yıllar yıllar önce okuyup zor bela atlattığım Alec Kincaid sendromuna yine yeniden kapıldım ve evet bu hiç iyi olmadı..  An itibariyle ilk aşkını gören kızlar gibiyim, öylesine hüzünlü, öylesine terkedilmiş, öylesine içli ve öylesine duygusal.

Alec Kincaid! sorarım sana sen nasıl bir adamsın yahu?.. Sen nasıl korkusuz bir savaşçısın ! Ah pekı ya o aşk nasıl bir aşktır? O nasıl bağlılıktır? O ne gediğine laf oturtmalardır öyle !!. Adamım AŞK sana bir bAŞKa bambAŞKa yakışıyor bilesin..


Tarih tekerrür etti ve ben yine kitabı bitirdiğim an dediğim ve her zaman diyeceğim şeyi dedim...Allahım Allahım benı Hinglands topraklarına fırlatın n'olur n'olur n'olur..   İnanıyorum ki oralarda karşıma illaki mutlaka bir adet Alec Kincaid çıkacaktır evet beni oraya fırlatın ve gerisini bana bırakın..
 Julie Garwood / Gelin dendiğinde hemen hemen tüm Historical Romance'ciler kitabın konusunu biliyordur - he bilmeyen varsa da esefle kınıyor en yakın kitapçıya gidip bir adet temin etmeleri gerektiğini belirtmek istiyorum :)))
Uzun yıllardır görmediğim Gavin , Marcus , Angus ve Alec Kincaid'ın o sadık askerleriyle tekrar bir araya gelip onlarla hasret gidermek müthişti..

Kendimde devamını bekliyorum ve satırlarıma "as"larımla devam etmek istiyorum..


- En sevdiğim karakter: Pls var mı Alec Kincaid'den ötesi.
- En sevdiğim an: Alec Kincaid'ın savaştığı, aşık olduğu, sinirden köpürdüğü, gelinini öptüğü, korkuyla yüzleştiği kısaca onun olduğu her anı sevdim..
- En sevmediğim an: Esas kızımıza "aşkım" dediği anlar.. Neden ben değil haa neden ben değil diye isyan ettiğim doğrudur!! 

 Bu adama baktığımda kafamda milyon tane deli sorular.. Ben cevaplayamıyorum size sorayım sayın okurlar.. 

Bu İnsan mı? Eğer Bu İnsansa Biz Neyiz?


Yorumumu alıntısız kapatmak olmaz elbet.. Bu da benden tüm Alec Kincaid! severlere gelsin.. 


"Bunda hiç iyi değilim, değil mi?" 
Alec "Neyde iyi değilsin?" sorusunu sorduğunda sesi aldatıcı bir biçimde ılımlıydı. 
Jamie pat diye "Öpüşmede," karşılığını yapıştırdı. 
"Ne söylediğime dikkat eder misin, lütfen?" 
Alec "Hayır, bebeğim, bunda hiç iyi değilsin," diye yanıtladı. "Henüz."

Sevgiler Asi'm ... 

*NOT: Bu yazıda kullanılan bütün görseller "HISTORICAL HUNTERS" ekibi tarafından hazırlanmış olup, tüm yasal hakları saklıdır. Herhangi bir şekilde izinsiz paylaşım ve çoğaltılma durumunda şikayet etme ve dava açma haklarına sahiplerdir.*



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

8 yorum:

  1. Vay vay ikizim meger ne aşk acısı çekiyormuşsun sen öyle :)))

    Tam Asi'lik bir yorum olmuş ellerine sağlık ikizim ;)

    YanıtlaSil
  2. Ahhh bloğumu ikizler bastııı !!! (: Allahım sizi çok seviyorum ve içinizdeki blogger beni dizlerimin üzerinde ağlatacak :) Tarihi aşk romanı okuyanlara zaafım olduğunu söylemiştim değil mi :)

    Asi'm umarım korktugun kadar zorlanmadın yorumunu hazırlarken zira mükemmel bir yayın olmuş ellerine sağlık balım :)

    Okuduğun kitabı ile yaşadığım uzun yıllardır süren ilişkiyi iyi bildğinden bir yorum yapmıyorum ve hala okumamış olanları kınıyorummm!!!

    Alec bebeğim sen hiç eskimicek hepimizin kalbinde biricik bir İskoçsun :**

    Hunters adına canlarım sizi çok seviyorum :))

    YanıtlaSil
  3. "Bu insan mı?"
    Hayır değil. Olsa bizde bulurduk. XD

    YanıtlaSil
  4. Ehehe yok pek zorlandım ama yinede acemi işi işte bi şekilde halledildi :)) Ve kesınlıkle çok keyifliydi bebem ..

    Çok teşekkurle.. ve elbette bende seni sizi bizi çok seviyorum :))

    YanıtlaSil
  5. Ehehe çok sağol sevgili ikizim :) bu adam okunur da aşk acısı çekilmez mi hiç !!

    YanıtlaSil
  6. ilk aşkımdı :D kitabın tanıtımlarını okudukça krize girdiğim ve çok parasız bir anda cep boyuda aynı zevki verir deyip deliler gibi sabaha kadar Alec okuduğum o gece unutulmazımdı.Ne güzel bi geceydi :P ve Asim harika yorumunun hepsine katılıyor ve muzip yazılarına bayıldığımı söylemek istiyorum.İyi ki varsınız kızlar.Hepiciğinizi seviyorum <3

    YanıtlaSil
  7. ben bu kitabı iki kere okudum ve her seferinde aynı heyecan vardı içimde :D tarihi romanlarım da en sevdiğim kitabım :) bunun gibi ne kadar arasam da bulamadım :D aşkım bu benim ilk ve tek aşkım <3 :*

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar alec'in klit renkleri neydi ? Çok önemli cevap verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML