29 Eylül 2013

Küçük Kız'dan Haberler Var :) BLOG TUR KUYRUĞU (:

Herkese Merhaba! :)

Artık bir Yakında postu yapmam şart oldu :) Aksi takdirde ben bile  karıştıracak olabilirim kitapları :) 32. TÜYAP Kitap Fuarı öncesi tıpkı yayın evleri gibi bizde sezonu açtık ve aşağıdaki tablo ortaya çıktı :) Bazen bu kadar abartmasamıydık dediğim olmuyor değil :) Ama bu hepsi birbirinden güzel ve özel kitapların arasında en gözdem ve merakla beklediğim hiç kuşkusuz UMUTSUZ kitabı :) 

UMUTSUZ ile birlikte Küçük Kızın Büyük Kütüphanesi' nin Epsilon birleşmesi resmiyet kazandı :) Bugüne kadar aldığım kitaplarla muhtemelen bir kitabının çeviri ve telifi ile birlikte 1. basım maliyetlerinin tamamını çıkardığım düşünülürse bu birleşme için geç bile kaldılar :) 



Bununla ilgili ayrı bir duyuru yapılacak olmasına rağmen yine ağzımda bakla tutamayacağım sanırım :) Bundan sonraki Epsilon Yayınları'ndan çıkacak  yeni kitapların tanıtımları ve etkinlikleri ile yeri gelecek bir tek naçizane ben Küçük Kız olarak gerek Konuşan Kitaplar ile Blog Tur ekibi olarak karşınızda olacağım(z) :)

Neyse konu çokda dağılmadan Tur sırasına göre yakında tarafımızca yapılacak bütün turların afişlerine aşağıda ulaşabilirsiniz :)


Bütün güzel gelişmeler ve keyifli çalışmalar için takipte kalın canlarım ;)


(Bu arada başka bir bombamız daha var ama gerilim yapacağım ve söylemeyeceğim :) İlerleyen günlerde patlatırız muhtemelen ;)















Sevgilerle,




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 yorum:

  1. Buket Derviş4/10/13 7:51 ÖS

    maşallah maşallah :) daha da blog turlarınız artsın inşallah :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML