8 Şubat 2014

I Love Bad BoyS - My Book Boyfriends || Part 5 - Lachlain MacRieve - ARZULARIN ESİRİ | Kresley Cole

Herkese Merhaba!

Yeni bir "I love Bad Boys" çalışması ile karşınızdayım (:

 Bu etap konuğumuz bir "Kurtadam" hemde en Alfa'sından :) 


Benim gibi kurtadam hikayelerinden haz etmeyen bir Küçük Kızı bile yoldan çıkarmış bir adam, mükemmel bir seri var karşınızda sevgili takipciklerim (: Önce kitap tanıtımı sonra alıntılar ve en sonda yeni yakışıklımızın bol bol resmi ile sizileri uğurlayacağım..


UYARI!
Ben bu uyarıyı her yayına hazırlamaktan yorulmadım, ciddiye almamaktan siz yorulmadınız (: 
Sonra yazıyorsunuz bana eşim gördü kızdı, yok erkek arkadaşım ile 3 gündür küsüz :) 
Yapmayın yazıktır dikkat edin canım biraz :) ve sizinde artık çok iyi bildiğiniz üzere;
Kalp rahatsızları olanlar, sevgili ile arası limoni olup ayrılık sebep arayan hemcinslerim, uzun zamandır bir ilişkisi olmayan ve bir aşk özlemi çeken kardeşlerim ve ve ve çok ço...k kıskanç erkek arkadaşlara,eşlere,nişanlılara ve en yakın arkadaş ayağı altında manita adayı gözleyen sahip canlar! 
BU POSTDAN UZAK DURUN ;) 
Ortalık yerlerde okuyup, halka açık yerlerde yüksek sesle bahsetmeyin zira Küçük Kız (yine) biraz cesur bir post hazırlamış olabilir. (:

Sevgilerle,
Size her daim hayran, cüretkar ;)


 






ARZULARIN ESİRİ
Asırların ayırdığı bir kurtadam ile vampir
Ölüm ile yaşamın sınırlarını zorlayacak kadar kuvvetli bir tutku!

Önüne çıkan engellerle durdurulamayacak, vahşi bir kurtadam
Vampirlerin elinde yıllar boyunca işkence görmüş olan savaşçı Lachlain MacRieve, binyıldır beklediği eşinin bir vampir olduğunu keşfedince öfkeden deliye döner. Nefreti ve öfkesi kendisini içten içe tüketirken, vampiri ya kabullenecek ya da öldürecektir.
Çılgın bir fantezinin eline düşen, büyüleyici bir vampir
Hayatı boyunca korunaklı bir evde yaşamış olan Emmaline Troy, ailesiyle ilgili sırları gün yüzüne çıkarmak isterken, güçlü Lykae tarafından esir alınır. Ona karşı duyduğu korku ile karanlık arzular iç içe geçtikçe kafası da karışmaya başlayacaktır.
İkisini de tüketen bir arzu
Geçmişten gelen bir düşman tekrar ortaya çıktığında, bu korkunç kötülüğün karşısında birleşip arzularını aşkla taçlandırabilecekler midir? Gururlu savaşçı dize gelebilecek midir? Narin ve güzel vampir kendisini savunabilecek midir?


"LACHLAİN MACRİEVE"
(Nasıl okunduğuna dair en ufak bir fikrim yok ben ona kısaca Layn diyorum :)

Bir kere adam İskoç!  Onunla ilgili daha fazla detaya benim için ihtiyaç yok haliyle. :) Yok,"Ne bu İskoç furyası haberim yok.!?" diyorsan seni şu yazıya alalım ;) Hemen kültürlen ve bu ezikliği üzerinden at canem :) => Men İn Kilt


200 yıl boyunca vampirlerin elinde tutsak kalan kurtadamların alfası, gönlümüzün alfası :) Kralı Lachlain bilinci kapanmak üzere iken sonunda asırlardır aradığı ruh eşini hisseder. 1200 yıldır onu aramaktadır dile kolay :) Kızçenin ruhu sonunda ona şarkısını söyler, 1200 yıl sonra...

Ancak ufacık bir problem vardır, Lachlain 200 yıldır, vampir cehenneminde tutsaktır, efendime söyliyim türlü türlü işkenceler, öldürülüp öldürülüp dirilmeler aklınıza ne geliyorsa var (: Ama sizce ruh eşini 1200 yıl boyunca beklemiş bir adamı bu durdurabilir mi? Bir kurtadamı, Kral'ı, İskoç'u :) Hiç sanmıyorum. (:

Nasıl kurtulacak derken bi baktım adam oradan çıkmış, (burası iğrenç detaylar içeriyor atlıyorum) Annem, kız nerde? onu nerde bulacak? derken baktım ki kızı bulmuş, üzerine üzerine kalabalığı yararak yürüyor :) Hayatta gözünüzün önünüze getiremeyeceğiniz bir ilk karşılaşma :) 

Ortaya çıkan ikili ise kesinlikle sınırlarından taşıyor :) Bunlar uçmuş! tek kelime ile uçmuş! (: 

Adam 200 senedir sen vampirler tarafından esir tutul, insan veya paranormal olarak hangi varlık olursan ol, kimsenin aklının, midesinin almayacağı şeylere maruz kal. O soyu tükenecesilerin hepsini cehenneme göndereceğine her saniye yemin et... Git 1200 yıldır beklediğin Kraliçen biricik aşkın olacak kadın yarı vampir çıksın :) Hemde en güneşe çıkamayanından, en kan içeninden :) İşte sevgili takipçiler ve demişler "büyük lokma ye, büyük konuşma!"


Ben susuyimde biraz alıntılar ile merakınız depreştireyim ben :) Sonra birde kitap yorumu yazar perçinleriz merakınızı :)


P.S: Sarışın adamları sevmem çok ama bunda el mahkum kullandık :) Tuğçe kuzum senin bu adama olan beğenini bildiğimden sana ithaf ettim :) biline :)


Ve canlarım kitabımızın biricik Kurtadamı ile sizleri tanıştırayım :) Merhaba de annem kızlara :)





Lachlain "Tenin o kadar yumuşak ki," diye mırıldandı kulağına. "Tıpkı giydiğin ipek gibi."
Emma titredi. tek bir iltifat ve -asla kolay bir kadın olduğunu düşünmeyen- Emma yelkenleri suya indirmişti.




 Telefonu yeniden kapadığında Lachlain tam köşede duruyor, dinlediğini gizlemeye bile gerek duymuyordu. Emma yine sıçradı, sonra kaşlarını çattı, "Kulak misafiri oldun değil mi?" "Evet" dedi hiçbir pişmanlık emaresi göstermeden. "Yeni bir şeyler öğrenebildin mi bari?" dedi Emma sinirli bir sesle. "Pek sayılmaz, aksanın garip ve çok hızlı konuşuyorsun." dedi dürüstçe. Sonra dudaklarını büktü. "Ama beni deli gibi yakışıklı bulduğunu duydum." :)




Ama yinede böylesine bir adam ona metali bile eritebilecek bakışlarla bakabiliyordu. Eğer Emma'yı o kadar korkutmasa ve ona saldırmasaydı - göğsünü avuçlayıp teninin yumuşak olduğunu söyleyen o nazik aşık olabilseydi- onunla gidermiydi? Gözleri adamınkilerle buluştu..Giderdi..



Şimdiyse Emma'nın yanında zalim ama ilahi derecede yakışıklı bir Lykae(kurtadam) vardı ve görünen o ki ellerini Emma'nın üzerinden çekemiyordu.



Lachlain  gözlerinin içine baktı, o kadar ilkel bir bakıştı ki Emma titredi. "Emma'nın, geçmişte ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum ama şundan eminim ki bir kadını yatağıma aldığımda onu asla paylaşmam!" Annika'nın sesi ölümcüldü "Onu neye zorladın? Sen onu kaçırmadan önce masumdu, hala öylemi?" Lachlain cevap verdi. "Size daha öncede söyledim o BENİM!"Kapıyı arkasından kapatırken evinde canını çektiğini yapmaya alışması gerektiğini düşündü.



 Emma'nın sinirle kırdığı aynayı gördüğünde aynanın paha biçilemez ve dünyanın herhangi bir yerindeki en eski ayna olabileceğini hatırladı. Omuz silkti, en azından Emma gücünü geri kazanıyordu ve eve alışmaya başlıyordu.


O cehennemden nasıl kurtuldun Lachlain? Lachlain tereddüt etti ve pantalonunu yukarı çekti. Browe, "Bacağını mı kaybettin?" Lachlain kumaşı aşağı çekti. "Vaktim yoktu, Ateşler geri çekilmişti ve yukarıdan Emma'nın kokusunu aldım." Kadehini kaldırıp büyük bir yudum aldı. "O kadar uzun zamandan sonra onu kaybedeceğimden korktum."
"Bacağını sen mi parçaladın?"
"Evet" ...


Erkeklerin uğruna soneler yazacağı bir kalçası var... -Lachlain


Lachlain'in düşüncelerini duydu Emma; "Onu daha güçlü kılmalıyım."



Lachlain, Emma uyurken, onu seyrettiğinde çoğunlukla şunu düşünüyordu:"Kalbim savunmasız bir şekilde göğsümün dışında atıyor."



"Sır yok Lachlain" dedi Emma."Ve benim.. bizim anılarımızı geride bırakacağız." dedi Lachlain. "Yeniden başlayacağız..."



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

3 yorum:

  1. Ama son resimde derin darbe yapilir mi :) ozlemisim badboys unu bebegimmm :) ellerine saglikkkkkk super olmusss:))

    YanıtlaSil
  2. Offff bu seriyi seviyorum <3 Süper bir yazı olmuş ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Hi, all is going well here and ofcourse every one is sharing data,
    that's truly fine, keep up writing.

    Visit my web-site :: Beats By Dre Solo

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML