18 Mart 2013

BENİ SEÇ || Kiera Cass - Film Olsaydı Kimler Oynardı? Peki Ya Sonra Ne Olacak?


Merhaba Gençlik!

Çılgın bir çalışma ile karşınızdayım. Konuşan Kitaplar çılgın bir grup, Yeni fikirler, projeler, bitmiyor, tükenmiyor! [yani dahası da olabilir mesela hazır olun;)]

"Filmi Olsaydı Kimler Oynardı?" ve "Peki Devamında Neler Olacak?" Konuşan Kitaplar'ın ilk çalışması. (Bu şerefi Küçük Kız'a verdiler. :D) İlk anlattığımızda ve bunu duyurduğumuzda Blogger canlardan (siz kendinizi çok iyi biliyorsunuz, ve canım takipçilerimden gelen tepkiler inanılmazdı! Mailleriniz beni bu postu hazırlarken sonsuz motive etti!
Desteğiniz için sonsuz teşekkür! İyiki varsınız!
P.S.: Bu kadar beklettiğimiz ve geç hayata geçirdiğimiz için üzgünüz! Ama eminim beklediğinize değecek! ;)

Şimdi konumuza dönelim, ilk "Filmi Olsaydı Kimler Oynardı?" çalışması için "BENİ SEÇ" kitabını seçtik, ki bence daha uygun bir kitap bulunamazdı! DEX yayınlarına buradan kocaman bir teşekkür!


"Peki Ya Sonra Ne Olacak?" ve "Filmi Olsaydı Kimler Oynardı?" çalışması için, Yazarımızın biraz beynini kemirmiş (ki kendisi Dünya tatlısı biri ve bu postu (trailerları) merakla beklemekte:)), biraz piyasa simsarlığı yapmış, America'dan Blogger kızlar ile tanışmış, yabancı türlü sitelere üye olmuş ve resmi kanalların tamamını tüketmiş olabiliriz. :) ahahah :D İşte buna değdi!

"Filmi Olsaydı Kimler Oynardı?"


Bu kitabının yurtdışında TV Dizisinin çekilmeye başlandığından belki haberiniz vardır. Dizi kadrosu ile Kanal arasındaki sıkıntılardan ötürü 2012 yılında yayınlanamadı. 2013'de yayınlanmasını ümit ediyoruz. Cast'ımız belli, ama aldığımız duyumlara göre birkaç kişi diziden ayrılmış yerlerine yenileri gelecekmiş. :)

The Selection || Kiera Cass - Real Cast

The Selection - Cast


Efendim işte karşınızda şimdi ki Cast!
Biyografileri ve detaylar için Tık Tık*

Tanrım! Team Maxon yasta!
Benim birtanecik yakışıklı Maxon'ım bu olamaz!

Benim Maxon'ım böyle olmalı ;)

TEAM MAXON!
My Dream Cast Videosunu buyrunuz efendim.
Kendi elcağızlarımla sizin için yaptım!
(Şarkının sözlerine dikkat :D)


TEAM ASPEN!
Tabi birde Aspen'imiz var değil mi:)
Buyrun o zaman :D

Ve Bütün Ekip :)
My Dream Cast (:



"Peki Ya Sonra Ne Olacak?"

Kitap öyle bir yerde bitti ki herkeste aynı ifade! Şok!
Peki şimdi ne olacak? Devamında neler gelecek?
Bunlar cevabını en çok merak ettiğimiz sorular
[Spoiler korkusundan açık soruları bile yazamıyorum, düşün! :D]
The Selection kitabının devamı "THE ELİTE" yakında raflardaki yerini alacak. Nasıl dayanacağız bu beklemeye bilmiyorum ama kısmet diyelim:D


Yazar, Kiera Cass'ın açıklaması:
"The Prince,
Beni Seç ile aynı zaman aralığı için yazılmış bir romancık. Temel olarak bir öykü diyebiliriz. Harika editörüm Erica Sussman’ın fikri olarak ortaya çıktı. Beni Seç’in üzerinde çalışırken bir dizi harika soru sordu ve bu sayede hikayede ki diğer bazı kişilerin bakış açısı ile bakmam gerekti. Sonunda farklı bakış açısı ile iki ayrı sahne yazdım; birisi Maxon’un, diğeri Aspen’in.
The Prince, o sahnenin Maxon’ın bakış açısından alıyor ve detaylandırıyor. Eğer Seçim’in, Maxon’ın gözünden nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, sanırım bunu seveceksiniz. Amerika’da 5 Mart’ta e-kitap formatında satışa çıkacak... "


Yazar Kiera Cass 'ın Kitap ile ilgili paylaştığı resimler;









UYARI! ===> AŞAĞIDA YAZILANLAR SPOİLER VEREBİLİR ÖNDEN UYARAYIM!

THE ELİTE Kitabından kısa bir Ön Okuma ve Alıntılar ile Sizinle Vedalaşıyorum!

Açılış cümlesi:
Angeles’da ortalık sakin ve sessizdi ve bir süreliğine, hareketsiz yatarak, Maxon’ın nefes alışını dinledim.
(İşte bu kitap beklenir!)


Kitap Tanıtım:

Seçim’i tamamlamak için 35 kız saraya gelmişti. Altı tanesi hariç hepsi evlerine gönderildi. Ve şimdi, sadece bir tanesi Prens Maxon ile evlenecek ve Illea’nın prensesi olacak.

America hala kalbinin kimde olduğuna emin değildir. Maxon ile birlikteyken, yeni ve soluksuz ilerleyen aşklarına kapılıyor ve başkası ile olduğunu hayal bile edemiyor. Ama ne zaman Aspen’i sarayda nöbet tutarken görse, birlikte kurdukları gelecek hayallerinin hatıralarını düşünmeden edemiyor. Sadece Elit’lerin kalmasıyla, kızlar Maxon’ın kalbini kazanmak konusunda daha da kararlı ve America’nın karar vermesi için zaman giderek azalıyor.

America tam kararını verdiğini düşündüğü sırada, yaşayacağı trajik bir kayıp, her şeyi yeniden sorgulamasına neden olacak. Ve bir yandan geleceğinin nasıl olacağını düşünmeye çalışırken, isyancılar, monarşiyi yok etmek için güçlenerek ilerliyorlar ve planları America’nın mutlu son şansını yok edebilir.

Alıntılar:

“Görünen o ki; senden uzak durma konusunda berbatım. Bu çok ciddi bir problem.”

“May’e doğru sokuldum, onun sıcaklığı ile rahatladım.”

“Bazen bir düğümmüşüz gibi hissediyorum, ayrılamayacak kadar karışmış.”

“Eminim durdurabilecek olsan, durdururdun.”
“Anında.”

Marlee’nin gözlerinde, zafer kazanmış bakışı vardı ve gülümsemesini çay fincanının arkasına sakladı. ‘yakaladım seni!’ Sırlarımızın bu karşılıklı kabulü neredeyse rahatlatıcıydı.
Bir anda Aspen’in hep bu şekilde olduğunu hatırladım. Benim için uykudan fedakarlık ederdi, benim için sokağa çıkma yasağından sonra yakalanma riskine girerdi, benim için penileri saklardı. Aspen’in cömertliğini fark etmek daha zordu, çünkü Maxon’ınki kadar büyük değildi, ama sunduğunun arkasındaki yürek çok daha büyüktü.
Can alıcı bir sahne:
Lucy sevinçle bağırdı, “Gerçekten mi?”

“Kesinlikle.”

“Biliyorum, biliyorum. Açıklaması zor. Tek söyleyebileceğim bana, ikinci bir şans verildi Maxon benim için önemli ve onun için savaşacağım.”

“Bu çok romantik!” diyerek bağırdı Mary ve Lucy ellerini çırpmaya başladı.

“Sessiz olun!” dedi Anne, sertçe. Onun heyecanlanacağını düşünmüştüm ve bu bir andaki ciddiyetini anlayamadım.
“Eğer kazanacaksa, bir plana ihtiyacımız olacak.” Gülümsemesi, şeytancaydı ve bende ona sırıttım. Bu kızlar kadar planlı hiç kimse ile tanışmamıştım ve eğer onlara sahipsem, kaybetmeme imkan yoktu.

Umarım çalışmamı(zı) beğenmişsinizdir ;) Dahası için takipte kalın ;)
Sevgilerle,
Küçük Kız



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

4 yorum:

  1. ölürüm ben o videoların altındaki parçalara :) seçtiğin Maxon' a :)
    bayıldımmm bayıldımmm bayıldımmm :))

    YanıtlaSil
  2. "Maxon’ın nefes alışını dinledim." kısmını defalarca okudum! Bir saniye... NE?! Abi, şu Elit çıkıyosa çıksın, çıkmıyorsa da atarlandırmayın beni yaa :D

    YanıtlaSil
  3. TC Ilgın Tunç31/5/13 8:33 ÖS

    oyyy maxon çoooookk tatlı ben neden hayal kırıklığına uğruyor kim tarafından bunları çooook merak ediyorum -team maxon

    YanıtlaSil
  4. TC Ilgın Tunç9/6/13 6:16 ÖS

    elit'i okudum sinirlerim gerildi ama sonu 3 kez felan okudum

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML