13 Mart 2013

MEZARIN DİBİNDE || JEANİENE FROST || GECE AVCISI SERİSİ 3. KİTAP - PARANORMAL ROMANCE İNCELEME (3)

Merhaba Herkese!

Küçük Kız, paranormal romance kitapları incelemeye tam gaz devam etmekte.

Hatırlatma geçersek, serinin ilk kitabı olan Mezarla Randevu’yu ve 2. Kitap olan Tek Ayağı Mezar’da kitaplarının yorumlarını yapmıştım sizler için. Linklerini aşağıda bulabilirsiniz. (: Şimdi serinin üçüncü yorumu ile karşınızdayız. Eğer ilk kitapları okumadıysanız spoiler olabilir önden uyarıyorum. (:Sonra bana küfretmeyin (:
1.Kitap – Mezarla Randevu || Yorum: Lütfen tıklayınız.
2.Kitap – Tek Ayağı Mezarda || Yorum: Lütfen tıklayınız.



Şimdi üçüncü kitabımız olan “MEZARIN DİBİNDE” nin incelemesine geçelim (:

Keyifli okumalar (:

"MEZARIN DİBİNDE"

Yazar: Jeaniene Frost
Çevirmen:  Mehmet Karaosmanoğlu
Sayfa Sayısı: 392
Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları
Cat ile Bones’u salyalarımız akarak okumaya tam gaz devam ediyoruz. (: Bones bebeğim sen bana neler yapıyorsun yahu! Bu tarz bir adamdan etkileneceğimi hiç ummazdım hatta kulakları çınlasın “Kördüğüm Hayaller” bu beğenimin hala şokunu yaşamakta (:

Neyse kitabımıza dönerlim, bu yazarın Cat ve Bones ile ne alıp veremediği var anlamış değilim. Hani iki dakika romantik olalım değil mi, yalnız kalsın hani birileri onları öldürmeye filan çalışmasın ama yok olur mu (:
2.Kitabın sonunda ölümsüzler âleminin kurallarına göre apar topar evlenen Bones ve Cat, bu işi ölümlüler dünyasında da usulüne uygun olarak yapma kararı alırlar. (Ayh çok romantik dediğinizi duyar gibiyim ama unutmayın kızımız Cat (: Ne kadar olabilirse artık)
Ayh Noel vakti her taraf kar, bir de Bones ile Cat düğün hazırlığında (malum Bones şaşalı şeyleri seviyor, kıza kafam kadar büyük dünyanın varoluşu ile aynı yaşta bir yüzük bilem taktı) ne güzelmiş o kitap diyorsunuz değil mi?
Yok anam, hiç aldanma sen bunlara bak, dedim ya yazarın bir sıkıntısı var bunlarla (:. Kitap beklendiğinin aksine ölümlerle dolu, kanlı ve iğrenç olayları barındırıyor. Hele hele sonunda bir zombi olayı var ki yooook artııııkk! Diyorsunuz (:
Bu kitapta bir oh dedim, çünkü Cat ve Bones artık normal âşık iki insan ilişkisi yaşamaya başladılar, tripler kavgalar terk etmeler filan yok (: Beni biliyorsunuz âşıklar arasındaki bu husumetler beni ziyadesiyle etkilemekte. Bu kitap ile ilgili şunu söyleyebilirim ki, Bones ve Cat’den ziyade yan karakter ve olaylar odaklı.
Valla kitaba acayip karakterler geldi. (: Sayalım bir kısmını sizin için,
*** İlk aklıma gelen direk Vlad oldu. Neden acaba :p  Kendisinin asıl adı Vlad (: İş arkadaşları ona Drakula diyor.(gülme yahu cidden bak) kendisi gerçekten efsanevi Drakula hani lakap filan değil, adam o bizzat =D)
*** Ve bebeğim işte benim bu seride koşulsuz bu seride tek aşkım! Mencheres (:

Kendisi, Bones’un eski büyük yaratıcısı, yaklaşmakta olan bir savaşı görür ve der ki “Bones gel senle güçlerimizi şöyle şaşalı bir tören ile birleştirelim de mis olsun.”
Bu hikâyede, Cat ve Bones’un savaştığı  tehlikeli vampirimizin adı Patra. (kılım NET!) Kadın kendisinin Tanrı olduğuna inanıyor yahu sen düşün! Kadın Bones’a kafayı takmış yoketcem seni diye…
Yani anlayacağınız bu kitapta bol aksiyon olduğunu yorumdan da anlayabilirsiniz yaz yaz bitmedi. (:

Seri benim favorilerime girdi ama asıl gözde kitap serimi sona saklıyorum, ilerleyen günlerde onun tanıtımlarına da geçeceğim. ;)

Bol bol aksiyon ve entrika dolu bir vampir kitabının daha sonuna geldik efendim. Keyifle okuduğunuzu ve sol kulağımı çınlatmadığınız temenni ediyorum.
Kocaman öpüyorum sizi (:

(Bu arada Cat’ in annesi var ya o kıl, vampir ve çeşitli mahlûkatların düşmanı, onu öyle bir halde yakalayacaksınız ki, ahahahahh okurken yarıldım şuan hala gülüyorum ahahahah! Kızı gibi ağzının tadını biliyor kadın =D)

Sevgilerle,



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

3 yorum:

  1. Bunu hangi ara yayınladın yafu, hızına yetişemiyorum ki senin :D

    YanıtlaSil
  2. Demek gün içinde kulaklarım bu yüzden çınladı =D

    Bones gibi birini nasıl sevdiğine hala şaşıyorum. Tamam içinde bir romantik varda herif senin klasmanında pek değil. İlginç şeyler bunlar =D Bir ara yüzyüze tartışırız artık ;)

    Okurken hatıralara daldım resmen =) Çok güzel bir yorum olmuş güzelim.

    Son olara "Vlad *.*" diyor kaçıyorum. Muck...

    YanıtlaSil
  3. yaaa yaa yaa yetişemiyorumm yetişemiyorummm senin hızına küçük kızzzzzz :))))
    harikasınnn :) daha da hızlanmama sebep oluosunn :))) ellerine sağlıkkk :))

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML