12 Mart 2013

TEK AYAĞI MEZARDA || JEANİENE FROST || GECE AVCISI SERİSİ 2. KİTAP - PARANORMAL ROMANCE İNCELEME (2)


Merhaba Herkese!

Küçük paranormal serileri incelemeye tam gaz devam ediyor efendim. Hatırlatma geçersek, serinin ilk kitabı olan Mezarla Randevu kitabını incelemiştik ve kahramanlarımız ile tanışmıştık (: Şimdi serinin ikinci kitabının yorumu ile karşınızdayız. Eğer ilk kitabı okumadıysanız spoiler olabilir önden uyarıyorum. (:

İlk kitabın postunu merak edenler lütfen tıklayınız.

Şimdi ikinci kitabımızın incelemesine geçelim (:



Kitap Yorumu (Spoiler İçermez):

Yazar: Jeaniene Frost
Çevirmen: 
 Mehmet Karaosmanoğlu
Sayfa Sayısı:
390
Dili: 
Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları
 
Kitabın sonunda yok artık demiştik! Ben Cat'in bunu becerebileceğine Bones'u terk edebileceğine cidden inanmıştım ama hatun yaptı, bildiğiniz yok oldu! Hemde 4 koca yıl boyunca! (: 
Cat, artık devlet adına çalışan memur bir vampir avcısı, kendi kurduğu ekibi ile analarını ağlatıyor vampir aleminin (: Bones'tan kaçmaya da devam ediyor bir yerden. 
Bones'u unutmak için kendini işine vermiş ve çılgınlar gibi çalışıyor bizim kız tabi, kimliğinde (saç rengi fln) sık sık değiştirmekte tabi. Bones' un ve annesinin hayatını korumaya çalışmaktadır ve bunun için Bones'tan uzak durması gerektiğine deli gibi inanmakta :(

Ama tabi benim adamım Bones buna müsaade eder mi ya! Ah Bones'un Cat'i bulması (bu süpriz değil tabi o yüzden rahatça söylüyorum sonra spoiler demeyin) ve o ilk karşılaşmaları, kitabı ısırıyordum resmen (:

Cat, en yakın arkadaşının düğününde, nedimelerden biri olarak bulunur ve mihraba doğru gider iken anam bir bakarki damadın yanında kimi görsün Bones! Ah o bakışmalar ve konuşamalar, bayıldım bayıldım (:

Kızımızın bir intikam ateşi var içerisinde ilk kitaptan bildiğiniz üzere, babasını öldürmek bu işe girmede ki asıl amacı. Ve o beklediğimiz mükemmel ilk karşılaşmada bu kitapda gerçekleşiyor. O sayfaları yutarcasına okudum zaten, kitaba insan muamelesi yapmadım (:

Ama siz tabiki de bu seriyi okurken aşk romanı  muamelesi yapmayın benim gibi (:, aşk var tabi ama konu bunun etrafında dönmüyor, macera ve askiyon hiç inmiyor kitapta zaten aşk olmasa okumam biliyorsunuz. (: Aşk nerde Küçük Kız orda! ama  Gece Avcısı serisi bu konuda benimde ufkumu açan bir seri oldu orası kesin, yazar aksiyonu hiç düşmüyor ve sizi son sayfaya kadar sürüklüyor. 

Mesela bu kitapta ki asıl aksiyonumuz, Cat'ı koleksiyonuna eklemekle aklını bozmuş vampir efendisi Ian (: Çok sevilen karakterlerinden değil sanırım serinin ama ben bayıldım (: İlerleyen kitaplarda kendisi ile daha sık haşır neşir olacağız ama seriye girişi muhteşem olmuş bence, tam Ian'ca (: Bones tabi böyle bir şeye izin verir mi sizce? Cat'ı ondan başkası alabilir mi? ahahah işte o kısımları büyük bir keyifle okuyacağınıza eminim.

Efendim fazla uzatmadan sadede gelelim, Bones, bağımlılık yapar kızlar önden uyarayım. Zaten seviyordum keretayı bu kitapda taptım taptım(: Cat bu kitapda biraz daha ayakları yere basan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor ( ve ben hala o anasına kılım!), yan karakter ile oldukça kalabalık ve keyifli bir kitap olmuş bence. (:

Serinin devamının yorumları ve diğer paranormal kitapların tanıtımları ile devam edeceğiz,takipte kalın efendim (:

Sevgilerle,
Küçük Kız





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

4 yorum:

  1. Anaamm o karsilasmayi satir satir merak ettim suan:)) ellerine saglik kucuk kiz devamini bekliorummmmm :)

    YanıtlaSil
  2. Bones için okumaya devam ettiğim bir seri, daha ne diyeyim :p kendisini ve İngiliz aksanını ayrı bir severim ama seninle yarışılmaz tabii Kücük Kız o yuzden ben burdan sakin sakin seyrederim kendisini :p
    Ama 3-4 kitaplar briaz baymıstı beni, söylemedi deme diyeceğim ama aynı etkiyi yaratacağından süpheliyim sende :)

    YanıtlaSil
  3. Ian sevilmeyen bir karakter değil :)Benim bu seride en sevdiğim karakter. İlk başta gıcık alanlar birkaç kitap sonra Ian'ın geçtiği yerleri kahkahalarla okuyorlar :)

    YanıtlaSil
  4. favori serilerimden biridir kitaplarını defalarca kez sıkılmadan okudum Cat ve Bones mükemmel ikili on üzerinden onluk bir seri ve Ian'ı sevmeyen kim haaa :D

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML