19 Nisan 2013

Yorum: ONİKS "Biricik Öküzüm Deamon Black" Yolculuğuna Tam Gaz Devam!

Herkese Merhaba!
Küçük Kız Büyük aşkı ile sonunda kavuştu (: Oniks incelemesi ile karşınızdayım (: 
Obsidiyen'de Deamon’ın Katy ile olan atışmaları kavgaları laf sokmaları bizi bile okurken kızdırmış, utandırmış ve kendimizden geçirmişti. Bu biricik öküze kızabilmek ne mümkün! Yine onu sevdik bağlandık ve içimize sevgiyle sokmuştuk. (: Kendime Deamon'a adadığımı onun için hazırladığım postlardan anlayabilirsiniz (: Hatta ilişkimizi yazar bile kabul etti. Dalga geçiyorum sanıyorsunuz değil mi? Buyrun ispatı.  


Daemon için hazırlanan postların hepsi aşağıda. Detaylar için Tık Tık canlarım (:

Lux serisinin 2. Kitabı Oniks ile yolumuza devam ediyoruz. 
Konuya girmeden güzel bir trailer çalışmasını sizinle paylaşıyorum (: Ben çok beğendim (:



Oniks Book Trailer



Evvet başlayalım bakalım, ilk kitap olan Obsidiyen'de, Deamon ile Katy’yi tanımış ve bir erkek nasıl bu kadar öküz olup, aynı zamanda aşık olunası olabilir başlıklı dersimizi salyalarımız aka aka tamamlamış uzun bir süre kendimize gelememiştik.


Deamon’ın Katy ile olan atışmaları kavgaları laf sokmaları bizi bile okurken kızdırmış, utandırmış ve kendimizden geçirmişti. Ama bu biricik öküze kızabilmek, gıcık olabilmek ne mümkün! Yine onu sevdik bağlandık ve içimize sevgiyle sokmuştuk. (:




İlk kitabımızın sonunda, 
Katy, Dee ve Deamon'ı yerel elektrik kaynağı olarak ve kullanmış ve onları öldürmek üzere olan Arum'u yok etmişti. Ancak bunu yaparken ciddi olarak yaralanmıştı. Tabi bu duruma göz yumamayacak olan Deamon ışığını kullanarak onu resmen ölümden döndürülmüştü. Bu olayın ardında Deamon ile Katy artık birbirleri anlamadıkları bir şekilde bağlanmışlardı. Aralarında oluşan bağ ikisi içinde yeni bir zamanın başlangıcıydı aslında.




Katy’nin artık Deamon ile tahminin ötesinde bir bağı var. (: ve ikiside bu durumun önüne geçemiyor. Katy’e tam olarak neler olduğunu anlayamasak da Demaon'ın bu durumdan hiç şikayetçi olmadığını size rahatlıkla söyleyebilirim. (ki kitabın ilerleyen kısımlarında bu değişimi ve sonuçlarını ziyadesiyle kurcalıyacağız.)  Ama bence asıl konumuz Deamon (bebeğim) ve geçirdiği evrim.




Bir erkeğin öküzlükten, sevilesi tapılası içine sokulası bir Romeo’ya nasıl dönüştüğünü hayretler içerisinde okudum. Ve o erkek Daemon’ı Tanrım! Sanki öküz haliyle bile Deamon’ ıma yeterince aşık olmamışım gibi! (:


Neyse sıra sıra gidelim (: Katy hala olayın şokunda tabi, Deamon ile aralarında oluşanbağı neredeyse eliyle tutabiliyor. Bu zaten Deamon’a karşı ne hissettiğinden tam olarak emin olmayan Katy için olayı daha da zor ve içerisinden çıkılamayacak bir hale getiriyor.

böyle uyudular bile ya (: yirim!
Deamon’ın öküzlüklerine bağışıklık kazanan Katy, bambaşka bir Deamon ile karşı karşıya. (: Deamon (sanki yeterince korumacı değilmiş gibi) hastalıklı bir şekilde Katy’nin üzerine düşüyor. Ve öküzlüğü neredeyse yok olmuş halde, oldukça ilgili ve anlayışlı bir öküzcük var karşımızda.


Size hemencik bir alıntı ile mutasyon geçirmiş öküzümüzün yeni halini anlatmaya çalışayım (:



“Gülümsemeye başlamıştım ki enseme hafif bir karınlanma yayılmaya başladı, etrafımdaki konuşmalar hafifledi, Deamon solumdaki sandalyeye oturdu. Enfes çilekli içecekle dolu plastik bardağı önüme koydu. Deamon’dan herhangi bir hediye almış olmak beni resmen afallatmıştı. Üstelikte de en çok sevdiğim içeceği hatılayıp getirmişti. İçeceği alırken parmaklarım parmaklarına sürtündü. Ve tenimde bir elektrik akımı dans etti. Elimi hızla geri çektim, küçük bir yudum aldım. Belki mideme iyi gelirdi. Belki Deamon’ın bu yeni hediye veren haline alışabilirim. Öküz halinden çok daha iyiydi. 

“-Teşekkür ederim.” Cevap olarak gülümsedi.
“- bizimkiler nerede diye takıldı Lesa.” Deamon sadece güldü.

-“Ben sadece bir kişinin hizmetindeyim.” Sandalyemi yana kaydırırken yanaklarım alev alev yanıyordu.
 “-Hadi oradan, hizmetimde filan değilsin.” Eğilip açtığım arayı kapattı.
“-Henüz.”



Deamon her yerde Katy’nin karşısına çıkıyor, hediye alıyor ufak jestler ve güzel sözler ile Katy’nin kafasını iyice karıştırmaya başlıyor tabi. Katy, Deamon’ın bu ani değişiminin sebebinin aralarında yeni oluşan bağ olduğunu düşünüyor ve bunu her defasında Deamon’ın yüzüne vurmaktan geri kalmıyor tabiî ki. Deamon’ı aslında ondan aslında haz etmediğini bu saçma bağ yüzünden ona böyle davrandığına ikna etmeye çalışıyor garibim (:



 İkilinin arasında bunlar olurken, arka planda başkaca sorunlar belirmeye başlıyor. Katy’nin aniden ortaya çıkan ve kontrol edemediği güçleri. Birden ampuller patlıyor, dolap kapakları açılıyor veya kapılar kapatabiliyor. Bunlar için parmağını bile kıpırdatmıyor. Kontrol da edemiyor tabi bu durumu. Bunun sebebinin ne olduğunu ve Katy’nin tam olarak nasıl bir değişim geçirdiği ise tam bir muamma.
Ve kitabımızın yeni bir jönü var Blake. (: Blake, Deamon’ı kudurtacak kadar hoş ve güçlü bir erkek. Katy ile olan konuşmaları ve iletişimi oldukça sevimli. (İlk andan beri bu yeni çocuk ile ilgili içinizde bir huzursuzluk oluşuyor o ayrı.) İlk başta okulun yeni çocuğu olarak kaşımıza çıkan Blake aslında oldukça sevilesi bir erkek olabilirmiş. 

Şayet o kitapta tapılası Deamon olmasaymış. (: İnsan bu kadar seksi bir erkek varken nasıl başkasına bakabilir ya (: Aklım almıyor (:



Ellerini kenetlemiyorlar mı kalbim duruyor işte!
 Bu çocuk aslında kim ve nereden gelmiş, Katy’e olan ilgisi tamamen masum mu, başka sebepler var mı kitabın ilerleyen yerlerinde öğreneceğimiz acayip bir gerçek.

Tabi bu yeni çocuğun varlığına en çok kıl olan kim tahmin edersiniz (: Deamon’ın romatikliği ve sevimli yeni haline alışamadan birde kıskanç haliyle karşılaşınca artık kitabın devamını yeni bir kalp hastalığı ile okumaya devam ediyorsunuz (: Romantik bir Deamon’a kendisinizi hazırlayıp kitabı elinize alın kızlar! Bu adam insanı öldürür!(:

Ah be Katy inat etme be yavrum (:
Demaon, Blake’ten o kadar haz etmiyor ki aslı ismi dışında her şekilde sesleniyor. (: Bilbo benim en güldüğüm olmuştu (:

Ve kitabın aksiyon kısımlarına girelim birazda (: DOD (men in black) diyorum ben onlara ortaya çıkıyor. İşleri oldukça enteresan bir hal getiriyor tabi. Katy’nin Deamon ve ailesi için endişeleri had safhada. DOD’lar onu fazlasıyla tedirgin ediyor. Peşlerinde oldukları bir şeylerden şüpheleniyor ve bunu bilmemek onu fazlasıyla rahatsız ediyor. Deamon ile Blake arasında pastırmaya dönen Katy bir yandan da annesinin yeni erkek arkadaşı Will’e alışmaya ve rutin hayatına devam etmeye çalışıyor.

Yeni güçleri ve sınırlarını keşfederken bir yerden Deamon ile olan ilişkisini oturmaya çalışan Katy, Blake ve eskiden iyi olan arkadaşları ile (özellikle Dee) hayatına bir şey değişmemiş gibi devam etmeye çalışıyor. (: Kitabın sonunda ise Deamon ağzından bir kısım var ki kitabı yiyordum (:

Size ufak bir ipucu vereyim kitabın sonu ve devamı hakkında da tırnaklarınızı yemeye şimdiden başlayın (:

Dawson ve Bethany’i hatırlarsınız. Deamon’ın öldürülen kardeşi ve insan sevgilisi. Bu ikilimiz ve aslında neler olduğu ile ilgili ilginç şeyler öğreniyoruz. Ve sonunda olanları hayal edemzsiniz (: Yoksa, Daemon'un erkek kardeşi hâlâ yaşıyor olabilir mi?
Spoiler verememek şuan içimde bir acı! Allah aşkına okuyun şu kitabı da dedikodusunu yapalım yeni romantik öküzümüzün (: Kahroldum şuan burada (:




Efendim okuyan gözleriniz dert görmesin, kitabı okurken benim hallerimle size veda ediyorum. (:  Hepimizin kendi öküzümüzü bulmamız dileğiyle. (:

Bebeğim, o hiç kuşkusuz tanıdığım en yakışıklı erkekti ve ben ona kesinlikle aşığım!
 







Sevgilerle,
Deamon aşığı Küçük Kız


Deamon Black&Katy Love







Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

35 yorum:

  1. Oniks :) Deamon :) aman tanrım :) neler olmuş böle bizim öküz Deamon'a :))
    bu değişimi şiddetle okumak ve anlamak telaşındayım şuan itibariyle :) biricik öküzün Deamon'a kavuşmana sevindim ve şuuuu Black sanırım paylaşılası şuan küçük kız ne dersin :))) ( deamon'a yaklaşmak yasak (: )
    ellerine sağlık süper olmuş videoya da bayıldım ayrıca :))) en hızlı şekilde kitap temin edilecektirr :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin ol pişman olmayacaksın (: ve tabikiside onu paylaşmam oyle birşey yok (: o benim öküzüm (:

      Sil
  2. Deamon'la tanışıp da aşık olmayan var mıdır ki? :)) Bend en kısa zamanda okuyup öküzümüzle özlem gidersem iyi olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde hemen İnci hemen (: emin ol dibin düşecek inanamayacaksın ne hale gelmiş kitap Deamon'a neler olmuş tanrım tam sıyırmalık (: nefes almadan okudum (:

      Sil
  3. dün elime geçti ve dün bitti... bu gün gece yeniden okuyacağım dayanamıyorum neydi öyle ya :D bizim öküz muhteşem bir hal almış :D

    YanıtlaSil
  4. henüz Oniks'i okuyamadım ama öküzümüzün yeni haliyle tanısmak için can atıyorum hele bu yorumdan sonra hemen okumam lazımmmm !! :)))

    YanıtlaSil
  5. böyle adamlar bizi çekiyor ne diyebilirimki

    YanıtlaSil
  6. Öküz <3 <3 Onikss gel bağa anneeemm!!! :') <3

    YanıtlaSil
  7. Heyecanla alabilmeyi bekliyorum.. Son bir ay nasıl geçti bir ben bilirim bir de siz.. :))

    YanıtlaSil
  8. Off cumartesi günü alacağım o gün bitiremezsen ölürüm :( :/ niye böyle şeyler yazarak uykumu kaçırıyosunuz ki? cumartesiye kadar nasıl sabredicem ben ?

    YanıtlaSil
  9. cumartesi alacağım ve o gece bitecek bu kitap ! Lütfen bana cumartesiye kadar dayanabilmem için tavsiyelerde bulunun. Bunları da okudum. Uykularım kaçacak şimdi. Zaten o gifler hafızama kazındı. Daemon'ımm. Öküzümm. Rüyalarıma bekliyorum seni.

    YanıtlaSil
  10. yazınızı okudum ve çok hoşuma gitti ben blogumu yeni açtım az yazı var ama bir göz atıp yazımı geliştirmek için fikir verirseniz mutlu olurum

    YanıtlaSil
  11. kitap bitti ve kaç gece uyuymadım :( resmen aşk acısı çekiyorum <3

    YanıtlaSil
  12. tugce'nin kitapligi24/5/13 2:37 ÖS

    Allahım, şu seriyi okumaya hala direniyorum ya, başka bir şey demiyorum :D

    YanıtlaSil
  13. Gizem Koçyiğit28/5/13 10:19 ÖÖ

    Sonunda bu kitabı bitirdim. Sonunda diyorum çünkü elimde biraz oyalandı. Karşılaştırma yapmak istemiyorum ama ister istemez ilk kitabıyla kıyaslıyorum. Bu kitapta öküzümün öküzlüğüne maalesef az rastladım genelde kıza ona gerçekten aşık olduğunu ikna etmekle geçirdi ve olaylar başlayana kadar da hep aynı durağanlıkla geçti. Tabi kızda çocuğa bir türlü inanmadı. Hayır, anlamıyorum yani sen bulmuş böyle hem öküz hem yakışıklı bir çocuk daha ne istiyorsun değil mi?
    Kötü müydü? Tabi ki hayır. Tam olarak öküzlüğünü gösterememiş olsa da içinde Daemon Black varsa o kitap her şekilde güzeldir.

    Ve son olarak yazar Serinin diğer kitabını baştan sona kadar Daemoın'ın bakış açısından yazsa ne olur. Olaylara onun tarafından bakmak daha güzel. :D

    YanıtlaSil
  14. Evet romantik bir öküz ile karşı karşıyaydık bu kitapda (: Hani bilmiyorum ama bu öküz ne yapsa ben seveceğim galiba (:



    Deamon Black bir insan ile ilgilense ve o insan bunu kaale almasa hala insan denebilir mi? bilmiyorum (: Biricik aşkım öküzüm Deamon'ım ağzından bir kitap okursam kalbim kaldırmayabilir diye korkuyorum. Yirim ben onu ya içime sokarım :**

    YanıtlaSil
  15. Annem çok geçikme aman diyim aman (: Kendini mahrum bırakma sakın böyle bir zevkten romantik Deamon ile tanış :)

    YanıtlaSil
  16. Aynen geçemedi diyelim (: şimdide hazirandan geri sayıma başladık OPAL geliyor :)

    YanıtlaSil
  17. Annem çok geç kalmışın ama sen koş koş al ve oku :) Dizlerine vuracaksın neden daha önce okumadım diye :)

    YanıtlaSil
  18. değil mi? Hayal gücüm bile yetmiyor. "Romantik Deamon Black" tanrım kalp krizi geçircem galiba :)

    YanıtlaSil
  19. Gizem Koçyiğit28/5/13 10:28 ÖS

    Bu Öküzün yaptığı her şey güzel ama ben galiba onun gerçekten öküz olan halini seviyorum :)
    Daemon Black gibi birini kaale almayan kızın aklından şüphelenirim ben (: Ayrıca onun gibi biri gelip sana teklif etcekte sen yok aramızdaki bağ yüzünden felan diye çocuğu reddedicen! Allah'ım bu yüzden kitabı okurken kıza nasıl kızdım anlatamam~~

    Daemon'un bakış açısından yazılan bir kitabı belki kalbimiz kaldırmayabilir ama en azından kızın ne yaptıklarını değilde daha çok hem odun olan aynı zamanda öküzüm olan Daemon'ın ne yaptığını ne düşündüğünü bilmek benim daha hoşuma gider :D

    YanıtlaSil
  20. dikkat edersen bizde sana bir yorum yapmıyoruz =)

    YanıtlaSil
  21. kelimelerin bittiği yerde Deamon (:

    YanıtlaSil
  22. Katy'nin triplerini bende anlamadım açıkcası bu kitapda ilk kitapda daha çok sevmiştim kızı ne yalan söyliyim (: Opal ile ilgili spolilerler gelmeye başladı sanırım büyük kavuşma gerçekleşiyor :) Kafayı yedirtecek bir son ile bitecekmiş. (: Ölcem burda şu Deamon yüzünden kimse acımıyor bana ya :)


    Deamon ağızından yazın bir chepter bile beni uçurduysa artık ben bilmiyorum koca bir kitapda ne olurum :) Düşünmesi ile içimi titretti :) Tanrım. (:

    YanıtlaSil
  23. Gizem Koçyiğit29/5/13 8:55 ÖS

    İlk kitapta bende sevmiştim kızı çünkü Daemon dan nefret ediyordu :D

    Opal'ı ben de çok merak ediyorum. Kesin sonu mutlu biter de acaba nasıl mutlu sonla bitirecek beni o meraklandırıyor. İnsanlarla uzaylıları kardeş felan ilan edip benim öküzümle o kızı evlendirebilir ki ben bunu hiç istemem doğrusu (:

    Onun bakış açısıyla yazılan bir kitap~~ Kızın saçma sapan Daemon gerçekten beni seviyor mu diye düşüncelerini okumaktansa Daemon'ın o hınzır düşüncelerini zekice fikirlerini okumayı tercih ederim :D:D

    Yalnız kızdan ne kadar nefret ettiğimi anlamışsındır sanırım artık :D

    YanıtlaSil
  24. ahahah katy'nin de benim gibi bir kitap bloggerı olmasından dolayımı bilmiyorum ben nefret edemiyorum bir türlü ondan :) Hani birde Deamon ile uğraşıyor kıyamam acıyorum biraz hatta ona :)


    Opal'den sonra bir kitap daha var ;) Opal'ın sonunda çok fena şeyler oluyormuş herkes küfür ediyordu yazara sosyal medyada sen ne yaptığını sanıyorsun diye (:


    4. kitap çıkmadan Opal'i okumak istemiyorum ama kesin dayanamaycağım :) Bakalım bizi neler bekliyor son kitapda (:

    YanıtlaSil
  25. Gizem Koçyiğit31/5/13 8:44 ÖÖ

    Daemon ile tanıştıktan sonra bloğuylada doğru düzgün ilgilenemedi garibim :D


    Opal çıktı mı? Bundan tam olarak haberim yok.Eğer çıktıysa bir an önce almalıyım :)
    Eğer Opal'in sonu dedikleri kadar ilginç bitiyorsa tam benlik bir itap demektir. (:
    Bu yaşıma kadar birçok kitap okudum ve konuları ne kadar farklı olsa da sonunu tahmin etmek zor olmuyor ve genelde de aynı yere geliyorlar.Bu yüzden farklı ve ilginç bir kitap şu an için çok iyi olur :D


    Dediğim gibi ilk kitapta kız iyiydi ama ikinci kitapta! Daemon tarafından korunmaya ihtiyacım yokmuş(!) diye çocuğu görmezden geldi ve sonra benim öküzümün başına işler açtı yani anlayacağın bir türlü akıllanmadı ):

    YanıtlaSil
  26. Şu gün banada gelsin bende seve seve ilgilenemeyim valla (:biz burada baya muhabbet ediyoruz senle canım ya :)) sabah bloğu açıyorum ve gizem yazdımı acaba birşey diyorum eheheh :)


    Dediğin doğru bende şu yaşıma kdr okuduğum kitaplardan ötürü ( ki kitaplara tecavüz eden bir yapım var biraz insaflı ol degil mi?) şaşırma unsurunu çok sık yakalayamıyorum. ama Deamon'ımın yeri ayrı. (:

    YanıtlaSil
  27. Gizem Koçyiğit31/5/13 1:06 ÖS

    İnanır mısın ben de aynıyım. Acaba küçük kız bişetler yazmış mıdır diye ilk olarak buraya bakıyorum :D


    Daemon hem öküz hem de romantik olmayı başaran nadirlerden biri. Onu sırf bu yüzden seviyorum :D
    Umarım Opal da şaşırırız. Daemon ve yazar bizi şaşırtır (:

    YanıtlaSil
  28. hadi başka bir kitabının yorumunun altına geçelim burası doldu baya gizem ahahah :)

    YanıtlaSil
  29. TC Yağmur Damla Saylan19/7/13 2:34 ÖS

    opal ne zaman yayınlanacak merak ediyorum

    YanıtlaSil
  30. Gizem Koçyiğit19/7/13 2:34 ÖS

    Haha bence de :D

    YanıtlaSil
  31. kitabını bulamıyorum internetten nasıl okuyabilirim lutfen cevap (selin)

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML