3 Ekim 2013

Konuşan Kitaplar ile Blog Turları Büyüyor! Değişiyor!


 Herkese Merhabalar!


Sonunda bloğunun yolunu buldun seslerini duyar gibiyim :) Biraz uzun bir ara oldu ama emin olun hepimiz için daha iyi oldu :) çünkü mikemmel bir sürü kitabı okumuş ve türlü türlü çalışmalar ile dönmüş bulunuyorum :)


Ama şimdiki konumuz bu değil :) Bu yayındaki resimlerden de anlayacağınız üzere üyesi olmaktan gurur duyduğum birbirinden güzel ve mükemmel bir sürü insanın toplandığı "Konuşan Kitaplar ile Blog Turu" yeni bir logo ile karşınızda..


Sadece bu değil takibi, yeni ekip üyelerinin katılımı ile kocamanken koskocaman bir aile olduk :)

Yeni bloggerlar ile daha da güçlenen ve Türkiye'nin en kalabalık blog ekibi olma ünvanını hala elinden bırakmayan bizler, logomuz vatana millete hayırlı olsun diyor :) Konuşan Kitaplar ile Blog Turu ile ilgili tanıtım ile sizleri başbaşa bırakıyorum :) 


Her zaman ki gibi takipte kalın canlarım ;)




KONUŞAN KİTAPLAR İLE BLOG TURLARI


Kitapsever bloggerlar bir araya geldik ve bir baktık ki Konuşan Kitaplar ile Blog Turları ortaya çıktı. (Hepimizde bir çene maşallah!) Amacımız, dönem dönem seçilen kitapları tüm detayları, ve eğlenci yollar ile okuyuculara sunmak.
Peki neler yapıyoruz biz :) Bakalım;
Yazar Tanıtımı
Kitap Tanıtımı
Kitap Trailer
Ön Okuma
Alıntılar
Yazar Söyleşi
Kitap Çekilişi
Kitap Yorumu
My Dream Cast / Filmi Olsaydı Kimler Oynardı?
Devamında Ne Olacak?
BloG-TwinS
I Love Bad Boys
Blog tur nedir?

Blog tur, bir kitabın, belirlenen bir süre (örneğin 5 gün) boyunca, önceden planlanmış takvim doğrultusunda, katılımcı blogları dolaşarak çeşitli aktivitelere katılmasıdır. Blog turunda amaç, yayımlanmış kitabın tarafsız bir yolla tanıtılması ve hakkında konuşulmasını sağlamak. Böylece bilinirliğini arttırmaktır. Bir nevi yazarın çeşitli kitapevlerine imza gününe gitmesi gibi blog turlarında da yazar ve kitabı sanal ortamda çeşitli bloglarda görünür.



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

3 yorum:

  1. Geveze Kitap Kurdu3/10/13 1:25 ÖS

    tebrikler gerçekten çok güzel oluyor blog turları başarılar diliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederiz :)

    YanıtlaSil
  3. Buket Derviş3/10/13 2:26 ÖS

    Cok guzel calismalar cok guzel kitaplar tanitiyorsunuz :) ayri ayri hepiminizin emeklerine saglik :) surprizlerinizi ve yeni calismalarinizi merakla bekliyoruz :)))

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML