26 Kasım 2012

Bir Prense Aşık Oldum - Sabrina Jeffries / Kitap Özeti

Hikayemiz bir baloyla başlıyor
Leydi Louisa North'un sosyeteye takdim töreniyle. Leydimiz balonun tadını çıkarırken ağabeyi marcus balkon penceresinden gizlice onu izlemektedir. Baloya katılmamıştır çünkü uzun zamandır sosyeteden uzak durmaktadır ama aynı zamanda kardeşini merak etmektedir. Bu arada kardeşine tanıştırılan adamlardan birisi ilgisini çeker. Prense yakınlığı ile bilinen bu adamın kardeşinin olduğu bir baloya davet edilmesine kızar ve ev sahibi olan üvey kardeşine bu adamı bir daha kardeşine yaklaştırmamasını söyler. Çünkü prens'in ( aramızda kalsın ama marcusun babası olur kendileri ) kardeşi hakkında planlar yaptığına inanmaktadır. bunun içinde sağ kolu olarak bilinen bu adamı kullandığını düşünmektedir. İsteklerini üvey kardeşine bildirdikten sonra lonradan ayrılıp şehir dışındaki evine gider.

bir kaç gün sonra marcusun ( yada sosyetenin deyimiyle ejder vikontun ) bir misafiri vardır. Misafiri olması bile olağandışıyken gelen kişi daha da olağan dışıdır.

Lady Regine Tremain ( acıması olmayan kadın aramızda kalsın ama o kadar çok teklifi reddetmiş ki en sonunda zavallı talipleri bu adı takmış kendisine ) yardımcısı olan leydiyle birlikte ejderin inine giriyor. Adamın ünü kendini korkutuyor tabii ama sonuçta kutsal bir amaca hizmet ediyor kızımız Ağabeyi ile leydi Louisayı birleştirmek. nedense ejder vikont kardeşi ile louisa'nın görüşmesini yasaklamış. Ama leydi regina bu durumu değiştirebileceğini umuyor nede olsa şimdiye kadar kendine hayır diyen bir erkekle karşılaşmış değil.

Marcusun bütün atlatma çabalarına rağmen eve giriyor ve onu ikna için bildiği bütün yolları kullanıyor. İkna çalışmaları, tehditler ve karşılıklı restleşmeler sonucu sonunda ejderin inadı kırılıyor gibi ama bir şartı var.
Kardeşlerinin birlikte gittiği bütün toplantılara ikisi de katılacaklar... Tabii çift olarak Ve belirli bir zaman sonra Vikont eğer bir kötü niyet sezerse lady regina ve kardeşi yeniden yasaklı listesine dahil olacaklar. Ama lady regina kötü niyet olmadığını ispat ederse yasak tamamıyla kalkacak

Lady Regina kendi savaşını verip kardeşini aklamaya çabalrken aynı zamanda ejderi kendinden uzak tutma savaşı vereceğini de bilmiyordu tabii bu sözü verirken Ve marcus sadece kardeşini kurtarma derdinde ama bu arada reginanın kaç evlilik teklifi aldığı yada niye redettiğiyle biraz fazla ilgili

bir kaç balo bir iki tiyatro ve bir kavga sonrası regina yavaş yavaş marcusa aşık olduğunu düşünmeye başlamışken çiftimiz bir arabada başbaşa basılır. Ne büyük skandal ve tabii kaçınılmaz olarak evlenirler

ama iki tarafında hala soru işaretleri vardır. İşin kötüsü regina artık kardeşinden korkuyordur ama bir yandan korkularını marcusa söylemekten korkuyordur.
ve balayının ortasında reginanın korktuğu başına gelir kavga ve çarpılan kapılar sonucu çiftimiz ayrılır
ama neyseki bu ayrılık uzun sürmez ve barışırlar
bu arada prens ve louisa konusu da halledilir.

*** www.forumla.net'den alıntıdır. ***
(K imsenin emeğini, hakkını yemeyelim değil mi? :)



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

2 yorum:

  1. Ben de prens serisini çok severek okumuştum ve üçünü bir postta yayınlamayı düşünüyorum. Çok eğlenceli bir seriydi bana göre :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum sana :) Çok beğenerek okumuştum :) bir daha ve bir daha okudugumu hatırlıyorum:)

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML