19 Kasım 2012

Lisa Kleypas - O YAZ ( WALLFLOWER SERİSİ #1)

"O YAZ"

"Merhabalar efendim, Lisa Kleypas turumuzun ikinci ayağı olan Wallflower serisini tanıtımı ile karşınızdayız. Forumlardan ve bana gelen maillerden anladım ki insanlar yayınevinin acayip bir sırada kitap çıkarmasından mıdır bilinmez kitapların sırası konusunda oldukçe tedirgin. Efendim panik yok :) Aşağıda serinin sıralı olarak İngilizce ve Türkçe olarak sıralaması bulunmaktadır. Buyrunuz,

Wallflower Serisi ( Türkiye)

1-O Yaz (Secrets of a Summer Night) - Annabelle & Simon
2-Ben Böyleyim(It Happened OneAutumn)-Lillian&Marcus
3-Sevgim Sana Ait(Devil in Winter)-Evangeline &Sebastian
4-Nisan Yağmurları (Scandal in Spring) - Daisy & Matthew
5-(Çevrilmedi)A Wallflower Christmas - Natalie & Rafe



Kitabın kısa tanıtımı aşağıdadır. Beni okurken oldukça etkilemiş olan bu kitap şunu gösterir ki Lisa Kleypas iyi bir yazar ve Historical Romance eserleri korkunç başarılı. Tarihi Aşk Romanı sever kitap kurtları muhakkak kütüphanenizde bulunması gereken bir eser. Sevgilerle,

Yazar: Lisa Kleypas
Yayın Evi: Epsilon
Yayın Tarihi: 2010

HER ŞEY BİR YAZ GECESİ BAŞLADI...

Londra sosyetesine giren dört genç kızın ortak bir amacı vardır: Tüm kadınsı yönlerini ve çekiciliklerini kullanarak kendilerine birer koca bulmak.


Annabelle Peyton ise ailesini felaketten kurtarmanın tek yolunun, soylu bir genç adamın kendisine evlenme teklif etmesini sağlamak olduğunu düşünmektedir. Bunun için güzelliğini ve zekasını sonuna kadar kullanmakta kararlıdır. Ancak Annabelle’in en büyük hayranı, zengin ve güçlü Simon Hunt genç kızın aklını çelmekte ve onun duygularına karşı koymasını güçleştirmektedir.


Arkadaşları, Annabelle’i Simon’dan uzakta tutmak için uğraşırlar ve ona uygun gerçek bir beyefendi bulmaya çalışırlarken, bir yaz gecesi her şey değişir. Annabelle, aşkın en tehlikeli oyun olduğunu keşfeder.


“Gerçekten yetenekli bir öykücü.” Publishers Weekly

















Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

1 yorum:

  1. 4. kitap "Scandal in Spring" da çevirildi ve geçtiğimiz Nisan ayında yayımlandı. Adı "Nisan Yağmurları"

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML