12 Aralık 2012

OBSIDIYEN Kitap Yorumu

Merhabalarr..!

Uzun zamandir bir kitap hengamesinin icerisindeyim TÜYAP sagolsun aldigim ve okumadigim yiginla kitabin arasinda bu sabah Obsidiyen korgosu ile hayatim senlendi:))

Dex yayinlarinin cikardigi Lux Serisinin ilk kitabi olan Obsidiyen merakla bekledigim ve bir sürü kitap bloggeri ile yazistigimiz konuştuğumuz bir kitapti:))


Aksam itibariyle bitirmis bulundugum bu muhtesem sey bana kaliteli bir kitap okumak zevkinden ote uzun zamandir yasamadigim bir heyecan yasatti:))


Tarihi Ask Romanlari ile Aşk Romanları arasinda suruklenirken son zamanlarda esen Paranormal ve Fantastik kitap furyasina katıldım ve iyiki katılmışızz:))

Kitabimiz uzaylilarla ile ilgili:)) Lux gezegeninde yuvalarinda bir yikim yasandigi icin dunyaya siginan bu mukemmel yaratikLar insan formunda yasamlarina devam ediyorlar. Varoluslarinin kaynaklari isik olan bu mukemmel seylerin yasadigi kasabaya tasinan ve herseyden habersi kizimiz Katy oyle muhtesem bır talıhe sahıpkı(kıskanclıgımdan onu oldurebılırım:)) uzaylı,yakısıklı ve seksı seytanımız Daemon'ın yan komsusu olma serefıne erısıyor:))

Daemon, kız kardesı Dee ıle yasamakta ve ınsanlar hıc hazetmemektedır. Onun ıcın ınsanlar kendı turunun öğrenilmesi için bir tehdit ve zayıf tipler. Güvenilmezler olan insan türüyle hiç iritabatı bulunmamakta (Bunun altında yatan sebepleri okudukca ogreneceksınız) Dee ıle Katy oldukca ıyı anlasıp sıkı fıkı olmaya baslayınca, kız kardesını koruma ıcgusudusu zırveye vurmus Daemon ıcın ısler gıttıkce cıkılmaz bır hal almaya baslıyor:)) Cunku bıtanecık Daemon'ım Katy den hoslanmaya baslıyor:))

Hersey bu kadar gulluk gulıstanlık degıl tabı Katy onların ne oldugunu bılmıyor ama suphelerı var. Bu muhtesem uzaylılarımızın pesınde Golgeler var ve yakında hem Daemon ve aılesı ıcın ozellıklede Katy ıcın oldukca buyuk tehlıke olacaklar:))

Kıtapla ılgılı daha cok sey yazabılırım:)) ama yazarın dılı dıyologlar ıtıraf edıyorum bu kadar keyıf alarak ve gülerek uzun zamandır kıtap okumamıstım:))

Kitaptaki muhteşem diyologları içeren yayını taşikardim bitince (Daemon'ı bır kabul etsin, alışşın önce bünyem:)) yapacagım :))

Kesinlikle okuyun arkadaslar, kesinlikle..! Serinin 2. kitabı için nasıl bekleyeceğimi kara kara düşünmeye basladım bıle:)

Sevgılerle...

Son Söz: "...Daemon bu hayatta karşılastığım en seksi erkekti ve o tam bir öküzdü:))"

(Ama benım öküz'ümm ooo:))





Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

18 yorum:

  1. Çok güzel anlatmışsın. Merakım ikiye katlandı :)

    YanıtlaSil
  2. Fuardan sonra elimdeki kitaplar bitmeden kitap almamaya karar vermiştim ama kararımı bu kitap bozacak gibi görünüyor.

    Berfim bişey soracaktım sana. Kitap yetişkinlere hitap ediyor mu? :))

    YanıtlaSil
  3. Ya aslında kitap Genç paranormal, şöyle söyliyim ciddi anlamda Alacakaranlık havasında aslında (benzerlik açısından demiyorum:) eğer Alacakaranlık sana zevk verdiyse bu kitap oldukça iddialı o konudu.

    Dialoglar kesinlikle mükemmel, Katy nin iç sesi beni benden aldı çoğu yerde:) Deamon bebeğim ise iflah olmaz bir öküzcük :)

    Dünyada Fenomen ciddi bir blogger çalışması ve okuyucu kitlesi var arkasında, al ve oku bence :)

    Pişman olmayacağına eminim:)

    YanıtlaSil
  4. Hımmm... Alacakaranlık serisini sevdim ama Hush Hush serisini sevememiştim. Hush hush bana daha çok gençlere yönelik gelmişti.

    En iyisi DR'da biraz sayfaları karıştırmak sonra da beğenilirse almak :)

    Saol Berfim :)

    YanıtlaSil
  5. çookkkk güzelll :))diyalogları gerçekten başarılı.ayı yawrusunu severek öldürürmüş modunda anlaşıolar :)))çok fazla alacakaranlık esintisi var.çok kötü bir yerde bitirmiş.ikinci kitabı hemen istiorum =)))))))))

    YanıtlaSil
  6. son dönemin fenomeni :) insan bir haftada yazıldığın gerçekten inanamıyor... Alacakaranlık esintisi olduğu doğru ama kitap hakkını veriyor :) Okumayanlara buradan seslenenilir :)

    YanıtlaSil
  7. Bu serinin ilk kitabı mı? Bende almak istiyorum ama kafam çok karıştı.. Bana biraz açıklama yapabilir misin? Mesela kitabı nerden aldın?

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Merve,

    Obsidiyen Lux Serisinin ilk kitabı :)
    internet alışveriş sitelerinden ve D&R mağazalarından rahatlıkla alabilirsin :)

    Bu fenomende senide aramızda görmek isterizzz :)

    Obsidiyen ile ilgili detaylı bir post var ilgilenirsen diye linkini veriyorum:
    http://tarihiaskromani.blogspot.com/2012/12/obsidiyen-bir-daemon-biricik-okuzm.html

    YanıtlaSil
  9. Güzel anlatmışsın bende aldım ve okudum enfes bir kitap ! :)

    YanıtlaSil
  10. hala okumadım almam lazım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lütfen! Kendini nasıl birşeyden mahrum bırakıyorsun inanamazsın =)

      Sil
  11. bn okudum ve muhtesem bi kitap ikinci kitabı sabırsızlıkla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkincisini okuyabildin mi? :) Benim dibim düştü hala öyle dolaşıyorum. =)

      Sil
  12. Bende okudum ve kitaba aşık oldum.Tabi Daemon'a da. :D <3

    YanıtlaSil
  13. ben daha okuyamadım ya çok merak ediyorum bugün alıyorum içeriğini biraz okudum da harika bi kataba benziyo ve açıkçası çok etkilendim

    YanıtlaSil
  14. merhaba canım. Bir şey soracaktım. Ben ilk defa internetten kitap sipariş ettireceğim. Bana güvenilir siteleri, kargo ücretlerini ve birde dr sitesinin güvenilir olup olmadığını söyleyebilir misin şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML