4 Aralık 2012

Özgürlüğün Elli Tonu - Kitap Özeti

 ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU

Ve Elli Ton Serisini son kitabi olan Özgürlüğün Elli Tonu ile seriyi tamamlamis bulunuyoruZzz:)

Açikcasi bu kadar tartismadan oturu yayinini yapmaktan cekiniyordum :)) nedenler malumm:))

Kendi kisisel fikrimin disinda (edebi tartismalara girmeden:)) konuya girelimm:))


Ana ile Grey aski malum Karanligin Elli Tonunda(ikinci kitap) evlenme arifesinde birakmistik:)) Kahramanlarimiz sonunda muratlarina eriyorlar ve aile icerisinde sade bir toren ile evleniyorlar:)) Dugunden sonra (ki bu kisimda yazar hayalgucunu konusturmus uÇakta ilk gece felan:)) balaylarina doogru uzun bir yolculuga cikiyorlar:)) İlk durak Londra olmak uzere Fransa ve civarlarinda guzel bir suru güzel anilarla yolculuklari devam ediyoor:)) Oldukça mutlularr :)


Hersey bu kadar guzelmi dioruz ama basliyor Ana ile Grey arasinda bir soyadi tartismasi:) Tartismasiz bir Turk oldugundan suphelendigim Grey tabiki soyadimi alacaksin derken:)) o canim soyadinin nimetlerinden faydalanmak istemeyen Ana kabul etmiyor:)) al ise  ilk tartisma:)) Bu arada Ana ' nın düğün hediyesinin çalıştığı firma olduğunuda belirtmek isterim. :) Ama tabi buda onlar için bir tartışma konusu :) Ana'nın kafasını bazen çok merak ediyorum neyse,

Aradaki ufak tefek detaylari atlayarak devam ediyorum ki( bu detaylar Grey ve Ana ile ilgili olunca hic ufak kalmasada:)) ikinci kitabin sonunda kanimizi donduran Jack bu kitapta beni sinir etti sinir :@ kizi kacimaya calismalar yok evlerine girmeler derken Grey'in zirvede olan korumaciligi artik rakip tanimiyor:)) Bu kısımları sevmiiş olabilirim :)

Asil bomba haber ise (haZirmisinizzz:)) Ana HAMİLEEE:)) evet beni cok sevindiren bu habere tabiki Grey havalara ucarak tepki vermiyor tahmininiz uzere:/ ana ogrendiginin aksami yemek sirasinda haber veriyor baba elliton'a:))

Kitabin bu yerlerinde Grey Elliton resmen feminist damarimi azdirdi:/ hakikaten icimde firtinalar koparak ve sinirlenerek okudum... erkekler istediginde cok gicik olabiliyorlar ne yazikki... Tanri bu konuda Grey Elliton'u butun erkeklerle ayni yaratmis:)) ( bu bi ilk olabilir tabi;))

Ana ile Grey'in hezimetle biten aksam yemeginin ardindan Bay Elliton'un Bayan Robinson ile bulusup(karsilasip) sarhos olup eve gelmesi iliskilerini daha iyi bir yere tasimiyor tabiiii...:@

Bu arada güze bir dedikodu haberi sıkıştırıyım :) Kate ile Elliot evleniyorlarr :)

Neyse bu bölümlere kil olduğumdan çok bahsetmek istemiorum:))

Sonuca hizlica gelirseeek... Bizim takintili obsesif herif bozmasi Jack, bakti Ana'ya yaklasamiyorrr Git sen Mia'yi kacir:/

Neyse, işyerinde telefonu çalmaya başlayan Ana telefonu acip Mia ile konusmayi beklerken, karşısında Jack i bulunca şok oluyor tabi... Jack diorki "Mia yi canli gormek istiyorsaan 5 Milyon dolar ile geliceksin kimseye birsey soylemiceksin yoksa ölür..." Kızımızı aldımı bir telaş, hemide hamile :)

Burada kesecegim (kitaplarin sonunu anlatmamak gibi pis bir huyum var:)) guzel bir son kitapdi, bol bol entrika, macera, feminizm ve aşk vardi tabikiii..Bazı kısımlarında ciddi olarak Mr. Grey 'e sinir olsamda güzeldi.

Mia kurtuldu mu?, Ana ne yapti? Kurtarmaya mi gitti ki yoksa aralarindaki soguk savasa ve küs geçen günlere rağmen Grey i mi aradi?( Grey şehir dışında bu arada:)Bütün bunlar olurken bebekimize ne oldu? Hepsi soru tabi:)) Serinin takipcisi çok alin okuyun diorum:)) ( Eleştirilere kulak tıkayıp, çok konuşulan bir kitap olarak meraktan yani:)) keyifli bir seriyi daha bitirmenin hakli gururunu ve buruk hüznünü yaşayarak yayinimizi burada kesiyorum:))

Sorularınıza her zaman açık olduğumu belirterek, okuyan arkadaslarin yorumlarini bekliyorumm...

Sevgilerle








Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

11 yorum:

  1. greysever....3/1/13 3:34 ÖS

    peki bu kitabın 4. ve 5.serisi yayınlanacakmı,greyin perspekitifinden anlatılan bir kitap olacakmı bilen varmı acaba....

    YanıtlaSil
  2. bence devamı da gelecek şimdilik dediğine göre.anaya çok sinir oldum bende sen hamile hamile ne diyee gidiyorsun belki miayı kaçırmadı adam.kanıt yok birşey yok biraz türk filmi tadında geldi bana ama yine de heyecan doluydu kitap düğünleri,hızlıca geçen doğum v.s.ben bi an erkek çocuktan kıza ne zaman geçti bunlar hani erkek olcaktı dedim meğer 2.çocuk kızmış.kopuk oldu benim için o kısımlar biraz:)ama devamı gelecek gibi sitesinde bir de anahtarlı kapak fotosu var

    YanıtlaSil
  3. Bu konuda seninle aynı fikirdeyim, yazar son açıklamasında devam etmeyeceğini söylemiş, şimdilik öyle bir planım yok demiş. yeni bir kitap üzerinde çalışıyormuş. Ama son kısımları banada çok kopuk geldi. O ne ara doğdu ikincisi ne ara geldi. :)

    YanıtlaSil
  4. Benim merak im ilk seri de:-)ana neden chistiana neden dokunamiyor

    YanıtlaSil
  5. bu 3.kitapta arabada seks sahnesi var mı ya ben kitabı sadece taradım gözüme çarpmadı

    YanıtlaSil
  6. Bazı eleştirmenler bu kitap için (iğrenç) yakıştırmasını kullanmış. Ama hayır bence HARİKA bir kitap.

    Kitap özetleri

    YanıtlaSil
  7. Yazarın konuları birbirine bağlama şekli geçişler çok acemice ama konu dikkat çekici >:) olduğundan buna pek dikkat edilmiyor. Okunabilecek farklılıkta bir kitap.

    YanıtlaSil
  8. sabahım eli ton aksamım elli ton bir haftada üç seriyi okudum

    YanıtlaSil
  9. 3. kitapı nereden bulabilirim çünkü satın alabileceğimi zannetmiyorum pdf şeklinde indirebileceğim biryer varmı full olarak yada dost kitapevlerinde varıdır bu kitap varsa hangi reyonda lütfen yardımcı olun :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. büyük kitap evlerinde aşk ve romantik reyonunda bulabilirsin

      Sil
  10. Böyle tartışmalı bi kitabı bile çok iyi anlatmışsın:)))
    Bi an kitap yorumu okumuyorum da dedikodu dinliyomuşum gibi oldum:D:D

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML