19 Kasım 2013

I Love Bad Boys: JARED || Araf by Jamie McGuire - Konuşan Kitaplar ileBlog Tur


Herkese Merhaba!
Uzun bir aradan sonra Jared ile Bad Boys'ların arasına geri dönmüş bulunmaktayım. :)

Jamie McGuire'in bütün karakterlerine, kitaplarına bir Bad Boys yapılacağa benziyor. 
Travis Maddox ile bizi bizden alan yazar hızını kesmeden devam ediyor.

Yabancı Yayınları ile Türkçe edisyonunu okumaya başladığımız asıl adı "Providence" olan kitap, yeni ismi "Araf" ile raflardaki yerini aldı. İnanılmaz bir hızla okunmaya yorumlanmaya başlandı. 

Yazar Beatiful Serisi ile (Travis Maddox) kalbimizi fethettiğinden yeni kitaplarını elim titremeden direk alıp okumaya başladım :)

Bad Boys'u hak eden iki isim var kitapta biri Jared (enişteniz olur) biri de Ryan (onu da kuma aldım) ama bu post tabikisi de Jared ile ilgili...

Kitabın konusunu merak eden arkadaşları;
"ARAF" Kitap Yorumu'na alayım - Tıklayınız.
Ön Okuma ve Trailer için - Tıklayınız.
Kitap Çekilişi için - Tıklayınız

Şimdi bebeğim Jared'a dönelim ve bu kadar kız, kocaman bir blog tur ekibi neden ona aşık olduk anlayalım biraz (:

JARED || Providence Series by Jamie McGuire

Jared <3 Jensen Ackles


... Yaşadığım iki hayat arasında gidip gelmek benim için çok zordu. Kim, Beth ve Ryan'la  birlikteyken sıradan bir üniversite öğrencisiydim, ama Jared'la birlikteyken hayatım içinde meleklerin, şeytanların ve gizli banka   kasalarının olduğu fantastik bir rüyaya dönüşüyordu.



Jared bir koruyucu melektir ve yasak olan şey olur... Talehine, yani koruması için yaratıldığı kişiye aşık olur...




Eğer birazcık daha bencil olabilseydim.. bir kenara çekilebilirdim Nina. Kenara çekilip birlikte olman gereken kişiyle beraber olmana izin verebilirdim. Bütün o aptalca hatalarıma rağmen, hala seni mutlu edebileceğimi düşünüyorum." -Jared




...Jared'in yarı melek olmasını sorun etmiyordum, ama ayrıntılar başımı döndürüyordu.

"Bunun senin için nasıl olduğunu hayal edemiyorum," dedi."Biriyle çıkmaya başladığında, onu tanımak yeterince zorken sen bir de gerçekten inanılmayacak özellikleri olduğunu söyleyen erkek arkadaşınla her an uğraşmak zorundasın." - Jared




"Her şeyi berbat ettim Nina," diye inledi. " her zamankinden çok daha büyük bir risk altındasın. Jack'in seni görmemi neden yasakladığını şimdi anlıyorum."
Arkasına geçip kollarımı beline sararak yanağımı sırtına dayadım.
"Öyleyse birlikte olmak için bazı engelleri aşmamız gerekiyor ne dersin? Hem kimin gerekmiyor ki zaten?"
Jared kuşkuyla yüzüme baktı. İçimi çektim,
"İkimizin birlikte olabilmesi için.. Bu, bi mucize değil mi? Bir Melez ve onun insanı, Cennet ve Cehennem'deki herkes birlikte olmamalarını söylerken birbirlerine aşık oluyorlar..."



"Nina, bu gece olmaz."
Zaferimi elde etme isteğiyle tuttuğum nefesimi bıraktım. "Neden olmazmış?"
Jared burnumu öptü ve gülümsedi. "Şey, bütün bu tökezlemeler ve bu yanlış telafuzlar beni son derece tahrik etsede ilk seferimizi hatırlamanı tercih ederim."
Bacaklarımı gererek yatağa uzandım. "Neden bu kadar asil olmak zorundasın ki?" diye yakındım.
Jared gülerek yanıma uzandı. "Evet o kadar asilim ki yalnız kaldığımız her an bununla başa çıkmak zorunda kalıyorum. Bana bu kadar güvenme."



 ... '' Hikayeyi biliyorsun Nina. Işığın olduğu yerde, karanlık da vardır.''




Jared zafer kazanmış gibi gülümsüyordu. “Mucize- miz için kâbusla savaşmamız gerekmiyordu. Sen Nina... Benim mucizem sensin. Her zaman sendin.”  -Jared


“Senin için varım. Senin için ve seni sevmek için yaşı- yorum.” Duraksadı. “Evlen benimle Nina.” 



“Bayım, onu sedyeye yatırmalısınız.” Bir kadın konuşuyordu. Jared’ın dudaklarını alnımda hissettiğimde, beni daha da sıkı tutuyordu.“Bayım!”
“Bana söz verdin,“ dedi Jared. “Sözünü tut Nina.” Beni soğuk sedyeye tamamen bırakmadan önce, elimi son bir kez sıktı. “Yakında görüşürüz.”Etrafımı saran doktor ve hemşirelerin sesleri bulanıklaşmadan önce, Jared’ı görmeye çalışıyordum.
“Jared?” diye seslendim.“Odayı terk etmelisiniz bayım. Bayım? Buradan çıkmanız gerek!” Kalan son gücümle elini tutmak için uza- nırken, duyduğum son sözler bunlar olmuştu. 


“Aramızdaki şeyin normalden biraz hızlı olduğunu biliyorum.” Yüzünü buruşturdu. “Çoğu insan çok hızlı bile diyebilir, ama biz diğerleri gibi değiliz.”“Kesinlikle öyle.” Kafamı salladım ve brokoliyi ta- bağımın bir kenarına yuvarladığım an Jared’ın canının sıkıldığını fark ettim.
“Brokoli olmamasını söylemeliydim. Affedersin.”Kıkırdadım. “Sorun değil Jared. Brokolileri yeme- ğimden ayırabilirim.”
“Sadece bu gecenin kusursuz olmasını istemiştim... Bazı şeyleri unutuyorum.” Tabağımın kenarındaki bro- koliye, sanki kendisine hakaret eden bir şeymişçesine bakıyordu. 

Geri çekilip ona baktım. Aklıma gelen şahane fikri dile getirmeden, yüzüme kocaman bir gülümseme yer- leşmişti bile.
“Ne oldu?” diye sordu. Şimdi o da gülümsüyordu.
“Eşyalarımı taşıdığımıza göre... neden onları buraya getirmiyoruz?” dedim vereceği tepkiyi beklerken.
Kaşları anında kalktı. “Buraya mı taşınmak istiyorsun?”Sözlerinin ne anlama geldiğinden emin değildim, omzumu silktim. Önceki teklifinin hâlâ geçerli olup ol- madığını bilmiyordum. “Tabii, sorun olmazsa.”
“Sorun olmazsa mı? Beni ne kadar mutlu ettiğini bili- yor musun?” dedi. Yüzüme sonsuz ve mutlak bir aşkla bakıyordu.
“Öyleyse, bu bir evet mi?” Kahkaha atıp kafasını salladı ve beni coşkuyla öptü. “Bu, kuşkusuz, şüphesiz ve kesinlikle bir evet!” Jared heyecanla beni kucağına çekip öpmeye başladı- ğında, kıkırdayıp içimin neşeyle dolduğunu hissettim. Son on iki saatte, geçen o altı hafta hiç yaşanmamış gibiydi. Kâbus sona ermeden mucizemize kavuşmuş ve her şeyin bize bağlı olduğunu anlamıştık. 

Haklıydın. Beni ele geçirmek için ailene zarar vermelerinden korktum. Ama onları kurtarmak için senin canını yaktım. Bana tekrar güvenmeni beklemiyorum, ama ben çok, çok, çok üzgünüm. Seni seviyorum Jared ve geçen haftalarda, her ne olursa olsun... seni hayatımın sonuna kadar seveceğimi anladım.”
Jared yüzündeki anlaşılmaz ifadeyle konuşmamı izliyordu.Vereceği cevabı tahmin edip beklemek dayanılır gibi değildi ve dudağımı ısırdım. “Lütfen bir şey söyle.” Jared aramızda yalnızca birkaç santim kalana kadar bana yaklaştı. Bana bakarken, burnu ve çenesinden sular damlıyordu. “Seni şimdi öpeceğim.” En değerli hazinesini tutuyormuş gibi, yanaklarımı ellerinin arasına aldı. “Ve durabilir miyim bilmiyorum.” 

Haftalar boyu ondan uzak kalmaya çalışmama rağ- men, yeniden onun yakınında olmak kendimi iyi hissettirmişti. Gergin değildim ve temkinli bakışlarının ardında, onun da benim gibi hissettiğini görebiliyordum.
Derin bir nefes aldım. “Doğum günün...”
Cümlemi tamamlayamadan, omuzlarımdan tuttu ve beni kendine doğru çekerek derin bir öpücükle esir aldı. Dudaklarım tanıdık sıcaklığı altında eridi ve o muhte- şem kokusunu içime çektiğimde, biraz başım döndü. Geri çekilmediğimi fark ettiğinde, daha da sıkı tuttu beni ve kendine biraz daha sıkıca bastırdı. Anın tadını çıkarıyordu. Dakikalar geçerken yanımızdan geçen küçük çocukların kıkırdadığını duyuyordum. Dudakları benimkilerden ayrıldığında, bana sıkıca sarılarak yüzünü boynuma gömdü ve derin bir nefes aldı. Yanağını benimkine yasladı ve beni serbest bıraktı.
Vereceğim tepkiyi bekleyerek yüzümü incelemeye başladı. Yüzümde nasıl bir ifade vardı, bilmiyordum, ama Jared kendinden memnun gibiydi. Yine de temkinliydi.“Kutlu olsun,” dedim nefes nefese kalmış bir halde. 
“Nina...” dedi nefessiz bir şekilde. Avcunun içine yanmakta olan bir kömür parçası bırakmışım gibi bakışlarını ellerine çevirdi. Yüzüğünü çıkarmak için hareket ettiğimde iki elimi birden tuttu. Bütün dayanağını ondan almışım gibi bakıyordu. “Verdiğin sözü tut."Ellerimi serbest bırakarak aşağıya indirdim. Haklıydı. Söz vermiştim. Jared beni omuzlarımdan tutarak sıkıca kendisine bastırdı ve delice öpmeye başladı. Öpüşüne aynı korku ve hüzünle karşılık verdim. Bana o kadar sıkı sarılıyordu ki nefes almakta zorlanıyor, ama önemsemiyordum. Bana istediği gibi sarılıp öpmesine izin verdim. Bu, birlikte geçireceğimiz son gecemiz olacaktı. 

“Ne oldu?” diye sordu Jared. “Ryan... bir garip. Kibar davranıyor.” “Duydum,” dedi Jared kaşlarını çatıp yanıma otururken.“Bir şeylerin peşinde.” Jared o an kafasını çevirerek bana bakıp gülümsedi. “Onu suçladığımı söyleyemem. Ben de bir zamanlar onun yaşadıklarını yaşadım ve sana âşık olup seni bir başkasıyla görmenin işkence olduğunu söyleyebilirim. Seninle her saniyem o kadar kıymetli ki...” Gözlerimi kısarak ona baktım. “İşte şimdi, sen de bir şeylerin peşindesin.” Jared gülerek kafasını salladı. “Ryan seni kazanmaya çalışıyor, bense seni yanımda tutmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bunun için beni suçlayamazsın.” “Endişelenmeni gerektirecek hiçbir şey yok. Ben her zaman senindim.” Jared elimi tutup mutlu bir şekilde yeni yüzüğümü öptü. “Bu hayatım boyunca istediğim tek şey. 







Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

8 yorum:

  1. Şimdi bence demem odur ki bu adam çok iyi :D

    YanıtlaSil
  2. Buket Derviş14/11/13 9:47 ÖÖ

    pardon kendisini nerden bulabiliriz acaba ? konum bilgisi ya da koordinat da alabilirim hiç sorun değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konum bilgisini vereceğim canım sana merak etme :)

      Sil
    2. Hala bulunamadi :( baska bi dunyada da olsa bulurum :)

      Sil
  3. Var mı böyle biri gerçekten. Yazar nerden kimden ilham almış yazarken :D ♥

    YanıtlaSil
  4. Okudum ve bitti, keşke hiç bitmeseydi zira şu an Jared eksikliği yaşıyorum.. hayatımın ne kadar boş olduğunu hissettim kitabı okuyunca :D

    YanıtlaSil
  5. Please let me know if you're looking for a writer for
    your weblog. You have some really great articles and I feel I would be a good
    asset. If you ever want to take some of the load off, I'd really like to write some content
    for your blog in exchange for a link back to mine.
    Please shoot me an email if interested. Many thanks!

    Feel free to surf to my web-site ... Beats By Dre Solo (http://drdrebeats.3bdc.com/)

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML