20 Kasım 2013

Kitap Tanıtım: GÜL VE AVCI || Asude - Konuşan Kitaplar ile Blog Turu 1. Gün


Herkese Merhaba!!!
Çok beklenen turumuz "Gül ve Avcı" ile karşınızdayız efendim :) Turumuzun 1. gününde bendeniz sizlerle Kitap Tanıtımı ile beraberim :) ilerleyen günlerde kitap yorumu ve "My Dream Cast" çalışmaları ile yine sizlerle olacağım :) 

Sevgili yazarımız Asude'nin ilk kitabı olan "Gül ve Avcı" kitabı için 5 gün sürecek olan Blog Tur çalışmasında birde Çekilişimiz bulunmakta (: 
2 Kişiye Blog üzerinden yapılan çekilişle (Katılmak için tıklayınız)
1 Kişiye ise "Konuşan Kitaplar ile Blog Tur" ekibinin Facebook sayfası üzerinden yapılacak olan çekiliş ile verilecektir. (Katılmak için tıklayınız)  

Sizleri kitap tanıtımı ile başbaşa bırakıyorum canlarım :) 
Bugün başka ne çalışamalar mı yapılacak?




GÜL VE AVCI

Bir başkaldırıdır aşk... Önce isyancısını yıkar!
Bir Erkek...
Varlığı hem tehlikeli ve korkunç, hem de sonsuza değin güçlü ve korunaklı... Onun karşı konulmaz etkisine kapılan bir kadın sıcak bir gülüşüyle ısınabilir, mavi gözleriyle sonsuz bir denize açılabilir, siyah saçlarıyla zifiri bir geceye korkusuzca dalabilirdi. 
Ona yaklaşmak ise ateşe çırılçıplak yürümek demekti.
Bir Kadın...
Hem bir kraliçe kadar sarsılmaz, hem de titremeye hazır bir yaprak gibi ürkek ve utangaç... Bir erkeği masumiyetiyle prangasız tutsak edebilir, incindiğinde ise bütün dünyaya kafa tutabilirdi. Kalbi ve masumiyeti acımasızca ihlal edildiğinde artık onun için ateşe yürümek zamanı gelmişti. 
Kadın ateşten korkmuyordu, çünkü çoktan yanmıştı.
Evelyn Rosa Drummond, en değerli varlığı olan kalbini bu tehlikeli adama sunduğunda onun aşkına erişebileceğine inanmıştı. Oysa tüm varlığını emanet ettiği Harewood Dükü Julian Benedict Wharton tarafından bir fahişe olarak görülmek gibi korkunç bir yanılgının kurbanı olmuştu.
Ve talih, karşısına dayanılmaz bir intikam fırsatı çıkardı. Herkesin çekindiği bu tehditkâr ve gizemli adama yapılan cinayet suçlamasını ispatlayacaktı. Oysa Julian'ın en yakınına kadar sızmayı başardığında, kalbinin müthiş bir sınanmaya tabi tutulacağından habersizdi.

Gönlünü bir kez daha bu cazibeli adama kaptırmayacağına söz vermek ise gölgesine sığındığı bir yalandan öteye gidemeyecekti! 



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

3 yorum:

  1. Süpersiniz :D devamını sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Tanıtım için teşekkürler :D

    YanıtlaSil
  3. Bu kitabın içeriği, yazarın ilk kitabı olduğu halde muhteşem ustalığı blogta konu edilmesi hepsi harika. sırf bu kitap için blogu takibe başladım :) çekilişi de merakla bekleyeceğim :)

    YanıtlaSil

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML