16 Kasım 2012

Elizabeth Hoyt - GÜNAHKAR AŞIK

resimGünahkar Aşık

AŞKIN ÇIKMAZ SOKAKLARINDA KAYBOLMUŞ İKİ TUTSAK KALP...

Leydi Emeline Gordon, şıklığı ve kusursuzluğuyla Londranın yüksek sosyetesinin gözdesidir ve Amerikan sömürgesinde askerlik yapmış olan, Bostonlu Samuel Hartleynin kız kardeşi Rebecca için mükemmel bir hami adayıdır. Samuel, Amerikanın yaban topraklarında yetiş- miştir ancak oldukça varlıklı bir adam olmasına rağmen, tavırları medeniyetten uzaktır. Sosyetenin şıklık yarıştırdığı büyük bir baloya kim Kızılderili makoseni giyerek gider ki? Samuelın genel adaba karşı gösterdiği kibirli umursamazlık, Emelinei çileden çıkarsa da cüretkârlığı içten içe onu heyecanlandırmaktadır.

Ancak Samuel' ın pervasız tavırlarının ardında, yakasını bırakmayan bir trajedi yatmaktadır. O Londraya âşık olmak için değil, intikam almak için gelmiştir. Bu adamın ellerini ellerinde hissetmek, onu baştan çıkaran dudaklarının tadına bakmak isteyen Emelinese kendisine hâkim olmak zorundadır; çünkü özgür değildir. Ancak bazı şeyler bir leydinin bile iradesinin ötesindedir Çünkü aşk söz dinlememektedir.

Muhteşem Büyülü bir peri masalı, aşk ve gerçeklikle yoğrulmuş leziz ve duygusal bir ziyafet.
-Romantic Times

Baştan çıkarma sanatına alışılmadık bir yaklaşım. Mutlaka okunmalı.
-FreshFiction.com

Hoyt güçlü bir hikâye ve ihtiraslı bir aşkla karşınızda.



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML