28 Kasım 2012

Kara Melek - Linda Horward / Kitap Özeti


KARA MELEK -

Beklenmedik bir aşk ve hiç hızı kesilmeyen bir aksiyon ölümcül kadın uyanıp kalbinin sesine güvenecek kötü adamlar doğru olan için savaşacak bir kişi kurtulurken diğerleri kurban olacak Elmaslar tehlikeli adamlar, kiralık katiller suç dünyasının kirli ve karanlık yüzü diğer yanda bir kadının yalnızlığı ve bu yalnızlığın ne kadar tehlikeli boyutlara ulaşabileceği...


Karakterlerin Tanıtılması

Drea : Rafeal 'in metresi yani buda demek oluyorki baya seksi bir kızcağız. sarı kıvırcık saçları, mavi gözleri olan narin bir kız .Sarışınların aptal olduğunu düşünenleri tekrar düşünmeye sevkedecek kadar da zeki ayrıca Rafaeli kandıracak kadarda deli cesareti var bu hatunun

Simon : Kendileri kitaba adını veren kara meleğimiz oluyor. Kiralık katil ve gerçek anlamda kimseye önem vermemiş kimsenin hayatında bir yer edinmesine izin vermemiş ( Drea ya kadar ). adam tam bir iş bitirici sen ona hedefi gösteriyosun o herşeyi planlıyo, istediği parayı belirtiyo veee sonunda hedef artık bi ölüden başka bişey değil.

Rafael : bölgenin önde gelen uyuşturucu satıcılarından biri. Drea ya karşı duygu namına ne varsa hepsini tek tek hissediyor. Önce onu sadece Metresi olarak görüp şehvet ,sonraları Dreanın onu -sadece onu parasını değil-
sevdiğini düşünüp aşk, Drea ilk kaçtığında onu kaçırdıklarını sanıp adamlarından gizlemeye çalıştığı çaresizlik ( sonuçta adam mafya babası oturup ağlıyamıyo doğal olarak ) , vee en sonundada Dreayı kimsenin kaçırmadığını kızın kendi hür iradesiyle ondan kaçtığını hatta kızımızın eli boş da gitmediğini öğrendiğinde yakıcı bir öfke hissediyor.

KİTABIN ÖZETİ;

Drea Rafealin yanında durmuş onun Simona karşı tavırlarını inceliyordu. Rafaele göre Drea sadece bugün giyeceği elbiseyi seçip süreceği ojenin rengini belirleyecek kadar bir zekaya sahipti. Gerçi bunda alınmamı gerektirecek bişey yok diye düşündü DRea sonuçta onun tam bir moda delisi aptal sarışının teki olduğunu düşünmesi için elinden geleni yapıyordu. Bugün Rafaelin adamlarına karşı sergilediği herzamanki tavırlarını takınmadığını farketti . Rafael Simondan korkuyordu. ama işin kötüsü Simondan Dreada çok korkuyordu. Adamın tavrında duruşunda bir güç vardı resmen ben tehlikeliyim diye yanıp sönen bi tabela taşısa anca bu kadar etki yapardı herhalde.

Drea Rafaelin Simona yaptığı son işten dolayı yüz bin prim vermeyi teklif ettiğini duyunca düşüncelerinden sıyrılabildi. işte yine Dreayı odada olan bi süs bebeğinden farklı görmeyip iş konuşmalarını onun yanında yapmaktan çekinmiyordu . halbuki Prim teklif etmesinin Rafaelin bu işin duyulmamasına ne kadar önem verdiğini gösterdiğini anlayacak kadar zekiydi Drea. Acaba kim ölmüştüde leşi bile bu kadar para ediyordu. Konuşmaya karşı hiçbir ilgi duymayan bir budala gibi tırnaklarını incelemeye başladı. Ancak Simon yüz bin yerine kadını istiyorum dediğinde söz konusu kadını görmek için kafasını kaldırdı. aman yarabi odadaki tek kadın oydu yani Katil onu istiyordu. Bu ne gülünç bir istekti böyle. Drea Rafaelin malıydı ve eğer Rafael buna göz yumarsa itibarı yerle bir olurdu . Buna cesaret edemezdi. Edemezdi öyle değil mi . onu şu katile verip arkasını dönüp gitmezdi onu burda yalnız bırakmazdı . hayır hayır böyle bişey yapmazdı.
o zaman neden ona sanki değerini biçer gibi bakıyordu. yüzünü Simona çevirip tamam öğleden sonra bi işim var ona zarar verme deyince vücudumdaki tüm kan çekildi sanki. Rafael odadan çıkıpda kapıyı arkasından kapadığında bile Drea gözlerini kapıdan ayıramadı. sanki içeri girip böyle bişeye izin vereceğimi gerçekten düşünüyor muydun deyip onunla dalga geçecekti. ama hayır kapı hala kapalıydı işte. hatta Simon kapının üzerinde ne kadar kilit varsa hepsini kapamaya and içmiş gibi tek tek bütün sürgüleri çekti ve diğer çıkışların hepsini kontrol etti. Adam ya ilişki sırasında rahatsız edilmekten nefret eden biriydi yada tam bir konrol manyağıydı. eğer gerçekten onunla yatacağına inanıyorsa gerçektende manyaktı bu adam. Drea kendini balkona attı ve aşağı atlasam mı acaba diye zavallıca bi düşünceye kapıldı. Ama daha karar veremeden omzunda onun elini hissetti . lanet olsun yaklaştığını bile duymamıştı şimdiyse adam resmen ona kur yapıyordu. Kur mu yapıyordu ? oysa drea istediği şeyi hızla acımasızca alacağını düşünmüştü. Rafael bile ona karşı hiçbir zaman düşünceli olmamış hep kendi zevkine odaklanmıştı. ama simon öyle değildi işte her bir dokunuşu her bir hareketi onu baştan çıkarıyordu. Drea dört saat boyunca ona yalvarmamak için kendinle savaştı. Ama artık Rafaelin gelmesine bi saat kalmıştı ve Simon Rafaelin tam tamına söylediği saate kadar bekliyeceğini düşünmüyordu. İşte son duygu patlamasında Simonda onunla birlikteydi. Heryeri pelte gibi olmuştu sanki kendini çok iyi ve çok farklı hissediyordu. Simonunda ondan farkı yok gibiydi. ikiside nefes nefese bi süre hiç hareket edemediler. Daha sonra simon banyoyu kullanmak için kalktığında bile Drea yürüyebileceğinden emin değildi. Simon banyodan çıkıpda kapıya doğru yürüdüğünde hala yataktaydı Drea. onun öylece arkasına dönüp gitmesine izin veremezdi. Lanet olsun böylesine hissettirdikten ve hissettiken sonra gerçektende onu bırakıp gidecekmiydi. Drea dayanamayı - lütfen benide götür dedi - Simon onun sesini duyupda döndüğünde onun yüz ifadesi dreada soğuk duş etkisi yaptı adam sanki o hiçbirşeymiş yatağına aldığı alalede bir kadınmış gibi bakıyordu ona. nitekim sonrasında söylediği sözlerde yüz ifadesini destekleyen cinstendi - neden götüreyim ki bir kere yetti - ve gitmişti işte.
kendini her anlmada kullanılmış hissediyordu.bunların hepsi Rafaelin suçuydu. Rafael sanki o bir ******ymiş gibi onu bir başkasına verdiği için çok pişman olacaktı hemde çok.

Rafael geldiğinde Drea balkonda çömelmiş kendi aptallığına ağlıyordu. neden sanki onuda yanında götürsün diye yalvarmıştı ki. onu reddettiği için Simondan nefret ediyordu. Rafael içeri girdiğinde öfkesi aniden yön değiştirdi. ve ağlamasını dahada şiddetlendirdi olan olmuştu ama şimdi intikam zamanıydı herşeyi her ayrıntısıyla düşünmesi gerekiyodu. Rafael yanına gelip onu incitip incitmediğini sorduğunda Simonun ona dokunmadığını söyledi. neden sanki Rafael soru soruyordu.şimdi onun sırasıydı. neden onu Simona vermişti onu sevdiğini göremiyormuydu. eğer artık onu istemiyorsa Drea ya bunu açık açık söyleye bilirdi Drea anlardı bunu pılısını pırtısını toplar giderdi . Rafael vicdan azabı çekiyormuş gibi hemen ona sarılıp onu teselli etmeye çelıştı.bu sorulara ve böyle bir tepkiye hazırlıklı değildi Rafael. çünkü Drea hep uysal olup onun kendinden memnun kalıp ona hediyeler vermesini sağlamaya çaılmıştı. Verdiği hediyeleride kendine gizli olarak açtırdığı kasaya koymuştu. aptal değildi birgün Rafaelin ondan bıkacağını biliyordu ve o gün geldiğinde fakir olmak istememişti Drea. işte şimdi elindeydi Rafael gerçektende onu sevdiğeni inanmıştı. Hatta onu tanımasa Rafaelin de kendisini sevdiğine inanacaktı Drea o kadar üzgün ve pişman görünüyordu ki .

Sabah olduğunda hasta numarası yaptı ve böylece Rafaele bir öpücük bile vermeden onu uğurluyabildi. Rafale evden çıkmıştı ama ona 2 bakıcı bırakmıştı. olsun onlarla başedebilirdi. Artık planını uygulamasına hiçbişey engel olamazdı.çantasını hazırladı sadece çok gerekli olacak şeyleri almaya dikkat etti. sonra laptopunu açıp Rafaelin hesabındaki tüm parayı kendi hesabına aktardı. Rafael onu o kadar küçük görüyorduki şifresini gerektiği gibi gizlememişti ondan . bak nolmuştu şimdi Drea zengin oysa meteleksizdi. Rafael öğrendiğinde çok sinirleneceği kesindi hayat gerçekten çok güzeldi. ama böyle kalmasını istiyorsa hemen buradan uzaklaşmalıydı.


Rafael öğrendiğinde gerçektende çok sinirlenmişti. bütün bir gece Dreanın kaçırıldığını sanmış karabasanlarla mücadele etmişti. Dreanın gerçektende onu sevdiğini sanmıştı. Dreayı tam bir salak sanmıştı. ama asıl salak olan kendisiydi.kadın onu 2 sene boyunca salak yerine koymuş Rafaeli kendisine aşık etmiş ve bütün parasını çalıp kaçmıştı. bunun bedeli ağır olacaktı. onun ölmesini istiyordu. hemde hemen

Simon Rafaelin Dreayı öldürmek istediğini duyduğunda olanlara bir anlama veremedi. acaba kadını kendisiyle paylaşmayı mı kaldıramamıştı. Ama hayır kadın Rafaeli soyup soğana çevirmiş onu adamlarının gözünde rezil etmişti. peki Simon neden gururla gülümsüyordu. hemen kendini topladı ve Rafaeli dinlemeye başladı. adamın onu buraya dertleşmek için çağırmadığı kesindi. sonra anladı Rafael Simonun Dreayı öldürmesini istiyordu.

Dreayı bulmak Simonun tahmin ettiği kadar kolay olmadı. Kadın gerçekten çok zekiydi. ama işte bulmuştu onu . Dreanın onu gördüğünü biliyordu çünkü arabası aniden hızlanmış sonra Simonu şüphelendirmemek için eski hızına geri dönmüştü. ama artık oyunu bitirmesi gerekiyordu Simonun. 3 saattir Dratı taki ediyordu onu öldüreceksen artık zamanı gelmişti. Bir karar verdi ve Jipini hızlandırdı. Drea onun gittikçe hızlandığını görünce o da hızlandı ve virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Alaahım napmıştı. Dreayı öldürmüşmüydü gerçekten. ne zaman Jipinden inip Dreanın arabasının yanına gittiğini bilmiyordu. ama burdaydı işte Dreanın göğsüne giren ağaç dalına bakıyordu. onu Simon öldürmüştü. bu ilk cinayeti değildi. o zaman neden kusacakmış gibi hissediyordu neden bağırmak geliyordu içinden. neden sanki onu takip etmişti ki neden kaçmasına izin vermemişti.orda daha ne kadar durup Dreyı izlediğini bilmiyordu biraz kendine geldiğinde ölüm kanıtını Rafaele göstermek için resmini çekti ve ordan ayrılmadan önce 911 i aradı.

Drea hastanede gözlerini açtığında kendisine ölen oğlunu kendi canından çok sevdiği için ikinci bir şans verildiğini biliyordu.bundan sonraki hayatı eskisi gibi olmayacaktı.


Simon onu görmüştü. gülüyor konuşuyor hemşireyle şakalaşıyordu. o yaşıyordu bu nasıl olurdu. herşeyi sorgulamayı bıraktı önemli olan onun yaşamasıydı. yanına gitmek istiyordu. ama giderse yine onu öldürmek için geldiğini sanabilirdi. hayır kendisini göstermemeli ondan uzak durmalıydı. en azından onun görüş mesafesinde olmamalıydı. ama hep yakınlarda olacak ihtiyaç duyduğunda hep yardıma hazır olcaktı.

- Birkaç ay sonra -

Drea onu görmüştü. Şimdi ondan kaçmaya çalışacaktı. o kaçamadan Drea ya herşeyi anlatmalı onu öldürmek için burda olmadığını söylemeliydi. Eğer Drea kaçarsa onu birdaha bulamazdı. Evine gidip onun gelmesini bekledi. tahmin ettiği gibi Drea gitmeye hazırlanıyordu. ama ne olursa olsun Simon onu kaybedemezdi.

Drea kendinden utanıyordu resmen. Bu adam onu istemediğini söylememiş miydi ona sırtını dönüp gitmemiş onu öldürmeye çalışmamışmıydı. o zaman Drea hangi akla hizmet onu öpüyor hep kollarında kalmak istiyordu.

Simon gider gitmez Drea Newyorka gitmeye karar verdi. bunca sene susmakla hata etmişti eğer simonla olmak istiyorsa Rafaelin yakalanması gerekiyodu ve Drea FBI ın onu yakalaması için herşeyi yapardı. herşeyi

Simon onun kendisinden kaçmaya çalışacağını düşünüp telefonuna yer bulucu takmayı akıl ettiği günü şükranla anıyordu. en son havayoluna gittiğini farketmiş ama sonra telefonunu kapadığından dolayı onun şuan nerde olduğunu bulamamıştı. ama uçaktan inince telefonunu açacak ve Simon gidip onu bulacaktı. telefonu açıldığında onun nerde olduğunu gösteren yazıyı gördüğümde gözlerine inanamadı . Allah aşkına bu kadının New yorkta ne işi vardı.
ilk uçakla Newyorka gidip FBI ın Dreayı yem olarak kulancağını öğrendiğinde gözünü kan bürüdü resmen. beraber olmaları için Rafaelin ortadan kalkması gerekiyorsa bunu o halledebilirdi. simonun şimdi gidip silahlarının tozunu alması ve mümkün olduğu kadar kısa bi sürede o adamı öldürmesi gerekiyordu. Zaten bu çok geç kalınmış bir cinayetti. adam Dreanın öldüğünü sandığı zamandan beri uzatmaları oynuyordu. şimdi oyunu bitirmenin zamanı gelmişti.

Simon onun için Rafaeli öldürmüş artık cinayet işlemiyeceğine dair kendisine verdiği sözü bozmuştu. belkide hayatları boyunca saklanmaları gerekecek ve bir daha Amerikaya dönemiyeceklerdi. Ama drea onu seviyordu ve buda ona yeterdi ....
*** www.forumla.net den alıntıdır. ***




Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML