26 Kasım 2012

Kalp Hırsızı - Julie Garwood / Kitap Özeti


 Kalp Hırsızı - Julie Garwood / Kitap Özeti

Peder Tom kilisede günah çıkartma bölümüne girdiğinde bir caniyle karşılacağını bilmiyordu. Katil bir kadını hunharca nasıl öldürdüğünü ve bundan nasıl bir zevk aldığını anlatıyordu. 

Bundan sonra sıranın kız kardeşi Laurant'a sıra geldiğini zevkle anlatırken peder olduğu yerde kalıp bir şey yapamamıştı. Katil kiliseyi terk ettikten sonra arkadaşı FBI ajanı Nick Buhanan'a alel acele haber gönderdi .

Nick olayın ciddiyetinden arkadaşı ve arkadaşının kardeşi Laurant'ı gece gündüz koruma altına alıp FBI ile katili yakalama için tuzak hazırladılar. Tuzakta Nick ve Laurant yakında düğünü olacak iki sevgiliyi oynacaklarardır.

Nick, pederi arkadaşı Noah'a emanet edip Laurant'la beraber yadığı şehre gelirler. Kısa zamanda nişan olayları duyulmuştur. Laurant bulunduğu yerde yaptıkları yüzünden şerif, oğlu ve şehrin bütün bölümünü ucuz bir paraya almak isteyen Steve Brener ile başı beladadır.

Laurent en yakın arkadaşının düğünü için hazılıklara yardım ediyordu. Laurant abisinin yanındayken evinin karşısına kiliseyi tamir edip düğüne yetiştirmek için üç işçi taşınmıştır. Bir müddet sonra şehre şenlikler için peder ve Noahta katılmıştır. Nick ve Laurant yatmaya hazırlanırken eve sesizce üç kişiyi girmeye çalışıyordur. Birisi Steve Brener diğeri şerfin oğlu diğeri ise katil olan kalp hırsızıydı. Nick ve evde Laurant'ı korumak için bulunan FBI ajanı Steve Breneri yakaladı. Fakat katil kaçmış şerifin oğlu ise evi ateşe verip kaçmıştır.
Steve Laurant'a evlenme teklif etmiş,Laurant'ta kabul etmeyince evine gizli kamera yerleştirmiş ve Laurant'ı gözetlemiştir. FBI ajanları kurdukları tuzakların çabuk işe yaradığını görüp katili yakaladıklarını zannedip her biri görev yerine geri dönerler. Oysa katil eve giren diğer iki kişiyi görünce geri çekilmiştir. herkes rahatladığını zannetsede Nick tutuklanan kişiye inanmamış, Laurant'ı ve pederi koruma işini bırakmamıştır.Bu arada Laurant'ın yakın arkadaşını düğün günü gelip çatmıştır. 

Kilisede düğünün yapıldığı gün katil kiliseye bomba yerleştirmiş hem kiliseye gelenleri hemde düşman olduğu kişiyi öldürecektir.Nick düğüne geç kalan Laurant'ın iki yaşlı komşusunu almaya gider. Orada yaşlı bayanın ricası üzerine yaptığı keki karşıdaki kiliseyi tamir eden işçilere götürmeye mecbur kalır ve katilin onlardan biri olan Stark'tir.

Öldürmek istediği Laurant değil, Nick Buchanandır. Nick son olayında katilin onun gibi katil olan karısını öldürmüştür. O hızla olay yerine gelir ve sunağın yan Nıck etrafını kontrol ederken bombanın kablolarını görür. Halkı kilseden sesizce boşaltırken bomba patlar, ve etraf karışır. Bu arada Laurant dışarı çıkmış komşusu olan katil çağırınca ona doğru gider.

Katil laurant'ı yakaldığı gibi o kargaşalıkta zorla arabaya bindirip elini ve ayağını bağlayp götürür. Bu arada Nick olanları görmüş fakat katili yakalamakta geç kalmıştır. Arabayla katilin peşine takılır. Issız bir binada onu sıkıştırır . Katil içeride bir uçtan işkence etmeye başlamıştır. Bu olaylar oluken FBI yavaş yavaş oraya gelmiştir. Nick üst kata çıkmış katilin dikkatini çekmeden Laurant'a ulaşmaya çalışmaktadır. Laurant Nicki görmüş katilin dikkatini üzerine çekmeye çalışmaktadır.

O arada FBI üyelerinden Wessen katile silahını doğrultunca Laurant bundan yararlanır ve eline bulundurduğu filketeyi katilin gözüne saplar katil can acısıyla rastgele ateş eder, ve Laurant vurulur.

Gönlü Laurant'ta olan Nick'in aklı başından gider. Aceleyle hastaneye yetiştirir. Laurant'ın iyileşmesini bekler. Evlilikten ürken Nick Laurant'ı terk eder.Laurant hastaneden çıkınca dedesinden kalan miras işi için Londra'ya gider bunu duyan Nick kızar Laurant'ın peşinden gider ve evlilik teklif eder....



Subscribe to Our Blog Updates!




Share this article!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yazan güzel ellerinize sağlık (:
ve Lütfen! Küfür içeren veyahut içeriğinde reklam olan yorumları yazmaktan sakınalım. Sormak istediğiniz sorular için bloğun sağ üst köşesinde bulunan İletişim kısmından her zaman mail atabilirsiniz. (:

Return to top of page
Powered By Blogger | Design by Genesis Awesome | Blogger Template by Lord HTML